ANDREJ ATIJAS TUŽIO SESTRU GAGIJA ĐOGANIJA: Ne spuštam se na taj primitivni nivo, pokrenuta je tužba po više tačaka
Foto: printscreen

RAT

ANDREJ ATIJAS TUŽIO SESTRU GAGIJA ĐOGANIJA: Ne spuštam se na taj primitivni nivo, pokrenuta je tužba po više tačaka

Od kako je Anabela Atijas kročila na imanje “Zadruge”, svakodnevno imamo priliku da čujemo detalje iz njenog braka sa Gagijem Đoganijem.

Objavljeno:

U priču oko Anabele i Gagija upleteno je mnogo ljudi, te tako cela porodica Đogani pokušava da zaštiti Gagija, osuđujući Anabelu i njenog supruga Andreja.

Gagijeva sestra, Nađa Đogani pre nekoliko dana žestoko je oplela po Atijasu uz tvrdnju da ga je zbog dugova prebio kum, uz pomoć još desetak muškaraca. Andrej je nakon Nađinih navoda odlučio da reaguje, pa je osuo paljbu po kompletnoj porodici Đogani i najavio tužbu Gagijevoj sestri.

foto: Printscreen

Strašno kakvim podlostima i lažima se bave… Ali od takve porodice, koja opravdava nasilje, ništa me ne čudi. Uostalom, dajem vam za pravo da pitate Lunu da li je to opet tetka malo lagala kao i do sad, pa mora Luna da je demantuje – rekao je Andrej za Pink.rs.

Ne znam šta postiže takvim lažima, sama sebi uskače u usta i pred celom nacijom ispada patološki lažov… A što se mene tiče, ja se neću spuštati na taj primitivni nivo na koji se spušta dotična, već ću pokrenuti tužbu za klevetu po više tačaka iz njenog intervjua – zaključio je Atijas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.