LUNA PO PRVI PUT OTKRILA KAKO JE SAZNALA DA GAGI TUČE NJENU MAJKU: Krila je od mene, a onda je počela da plače...
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

LUNA PO PRVI PUT OTKRILA KAKO JE SAZNALA DA GAGI TUČE NJENU MAJKU: Krila je od mene, a onda je počela da plače...

Bila je još devojčica!

Objavljeno:

Kao i svake subote u Zadruzi na red su došla pitanja novinara. Dušica Jakovljeić i Darko Tanasijević su pozdravili sve zadrugre, a najmanje im se obradovao Marko Miljković.

- Luna imamo za tebe neka pitanja - rekao je Darko.

- Lepo sam raspoložena nemoj da mi pokvariš raspoloženje - rekla je Luna.

- Trudiću se. Moje prvo pitanje odnosi se na odnos tvoje majke i oca. Rekla si da je Gagi bio tvoj idol kada si bila mala. Kako sada gledaš na to i kakav je tvoj odnos prema njima - pitao je Darko.

foto: printscreen

- Ja sam slušala odmalena mamu kako peva, tata je igrao, divila sam im se. Mama je kasnije krenula drugim putem započela je karijeru, našla je muža, trudila se da bude pozitivna. A sećam se kada me neko pita za tatu, bilo mi je teško o njemu da govorim. Znam da mu je teško palo što sam ja o njemu otvoreno pričala, ja nisam htela njega da blatim. Ja sam samo htela da kažem da sam ja ponosna na njega, što je izašao iz svega - objasnila je Luna.

- Sada kada svede račune i sve što se desilo među tvojim roditeljima, šta zameraš mami, a šta tati - pitao je Darko.

- Tati zameram apsolutno sve loše što je uradio, prevare, poroci i to. Imao je dobar posao, porodicu, brak, nije to bilo savršeno, ali je bilo naše, a sve to palo u vodu zbog tih poroka - rekla je Luna.

- Kako si se kao tinejdžerka nosila sa nasiljem u porodici - glasilo je Dušičino pitanje.

- Nisam ja to nikada videla. Otišli su jednom samo na svirku, vratio se samo tata, a mama sutradan. Krila se od mene po stanu. Nije mi bilo jasno zašto i onda je počela da plače i pokazala mi je. Pokazala mi je modrice. Tata nije znao da ja to znam - otkrila je Luna.

- Nisam nikada razmišljala o tome kao o nečemu što će obeležiti mene ili moj život. Želim da sutra budem i dobra majka i žena i ne želim da budem u strahu - rekla je Luna.

- Požalila si se da si morala da budeš sudija između oca i majke. Koliko ti je to sve teško padalo? - pitao je Darko.

- Niko mi nije nešto zamerao, ali osećala sam se uvek kao neka barijera između njih dvoje. Pokušavala sam da utičem na to da sve bude u redu, ali nisam mogla da utičem na to. Ovde mi je i pozlilo zbo svega što se događa među njima - rekla je Luna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.