GAGI ĐOGANI KRAO KOLA U ŠVEDSKOJ! Kad je ostao bez svega, otišao i prijavio se SAM U POLICIJU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

GAGI ĐOGANI KRAO KOLA U ŠVEDSKOJ! Kad je ostao bez svega, otišao i prijavio se SAM U POLICIJU

Gagi Đogani priznao je da je ukrao automobil u Švedskoj kako bi otišli na koncert, a i da su se posle samo prijavili policiji.

Objavljeno: 28.03.2020. 11:58h
  • 1

- Kad sam živeo u Švedskoj, strašno sam želeo da idem na koncert Majkla Džeksona, ali karte su bile jako skupe, a pritom je i put do tamo mnogo koštao - počeo je priču denser, ističući da se sve to događalo dok je njegova tadašnja supruga Anabela Atijas bila trudna, odnosno pre rođenja Lune Đogani.

- Sestra je meni i bratu skupila pare za kartu jer je znala koliko smo žarko želeli da idemo, ali opet nismo imali za put. I onda je moj brat uzeo kola - nastavio je priču Gagi, što je Anabela ispratila uz podsmeh poručujući da su automobil ukrali.

foto: Printscreen

- Moj brat je otvorio automobil žicom. I tako, krenuli smo, rezervoar je, na našu sreću, bio pun jer ne bismo inače imali za gorivo. Ja sam u jednom momentu seo za volan iako nisam nikad pre vozio. I, da zlo bude gore, zaustavio mi se auto baš kada je naišla policija. Oni su nas zaustavili, ali smo uspeli to nekako da prođemo i odemo na koncert - ispričao je Đogani.

- Kad se završio koncert, opet nismo imali pare da se vratimo nazad, pa smo se prijavili u policiju i priznali tu krađu. Švedski zakoni su takvi da su oni rešili to jer njima nije u interesu da neko ode iz njihove zemlje a da je prekršio zakon. To su nam skinuli od plata - dodao je.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media