PORUKA

BRAVO, MIMA! OVO JE NAJBOLJI GOVOR U ZADRUZI 3! Poruka je jasna! STOP NASILJU NAD ŽENAMA

26.03.2020. 16:57h
Kao i uvek, povela se polemika o odnosu Gagija i Anabele... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

JUG

26-03-2020 17:06h
Kad kada ce to biti,skoro pa nikada

Strasno

26-03-2020 17:09h
Sve koje su se u zadruzi deklarisale kao zrtve nasilja su pokazale NAZALOST da su i one nasilne... tuzno

mimica

26-03-2020 17:36h
je super...je da ona prica ko da je u pukovac...ali ju razumijemo ona je niska rastom pa se i zbog toga dere dok prica da bi dala do znanja da je i ona tu......mima stalno salje poruku #stop nasilju....najverovatnije je i ona zrtva pa dize glas u svakoj prilici i treba e da je vise mima nebi bilo toliko #anabela /trpiti nasilje 25 godina/ allooooo.......

Stop svemu

26-03-2020 17:59h
Zašto samo nasilju nad ženama? Stop porodičnom nasilju! Ovde se ispostavilo se su dve žene koje se deklarišu kao žrtve nasilja, same vrlo nasilne i agresivne.

Marko

26-03-2020 18:04h
@Stop svemu
Tako je! Stop porodicnom nasilju! I Anabela je nasilnica, tukla decu i muzeve!

Samo trezven najbolje govori

26-03-2020 18:02h
Ma kakav bre 'najbolji' govor, sta vam je?! Ona je bila ocito pod uticajem alkohola i ponavljala iste reci 100 puta! To je kontraefekat, ljudi su se poceli podrugivati. Samo trezvena osoba moze govoriti efektivno.

Ivica

26-03-2020 19:05h
Ova Mima zna da su sutra nominacije uvek se cetvrtkom dere luda jedna.

SvetlanaP

26-03-2020 19:59h
Ova gluperda bi da ostane jos u Zadruzi , a ono sto mi je u svemu najgore je ova sotona od majke, koja ovde glumi zrtvu nasilja. Od momenta kada se to dogadjalo, pa do sada proslo je milion godina. A gde je ona bila do sada? Ulazila u rijalitije, jurila frajere, uspela da se ponovo uda, rodi jos jedno dete .... snima spotove i kresti!? Ne razumem koliko zlo treba da budes da svoju decu ponovo provlacis kroz blato i traume a sve zbog novca. Vidi joj ramena i glavudzu, kao tajson, bas je neko ko je pun trauma.

Ana

26-03-2020 22:29h
@SvetlanaP
Negovana, sredjena full, bezobrazna, nasilna, agresivna, vulgarna, Anabela je NASILNIK a ne ZRTVA.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.