Hoće da strpaju Marića u zatvor zbog Parova!
Foto: aleksandar jovanović

zgranuli su se

Hoće da strpaju Marića u zatvor zbog Parova!

U poznatoj francuskoj emisiji na TV D8 gosti i voditelji bili su zgroženi nasiljem u “Parovima” i poručili su da producent treba da bude iza rešetaka
Objavljeno:

Naime, zgranuti scenama iz “Parova” u kojima je učestvovao i Željko Stojanović, inače građanin Francuske, novinarke su rekle da producentom Milomirom Marićem treba da se bave nadležni organi. Vesna Zmijanac ponovo na "Farmi"! Oni tvrde da Hepi krši osnovna ljudska prava time što na silu zatvara učesnike i što im ne dozvoljava da izađu iz rijalitija kada oni to žele. Milomir Marić kaže da je protiv televizije na kojoj radi organizovana loša kampanja kako bi se njihov rad omalovažio.

foto: Zorana Jevtić
- Željko Stojanović, učesnik "Parova" koji je pobegao, protiv nas je organizovao kampanju i sada pokušava da se vrati u rijaliti pošto misli da se približava kraj, želeći da pobedi. On je napustio “Parove” jer mi nismo prihvatili njegove uslove da on izbacuje koga hoće, onoga ko mu je protivkandidat. Došli smo u paradoksalnu situaciju da on nije poštovao ugovor. On je tražio da izbacujemo svakog ko je imao više glasova od njega. Mi smatramo da gledaoci treba da izbacuju učesnike glasanjem - kaže za Blic Milomir Marić.
foto: Printscreen Youtube
On dodaje da je u francuskim rijaliti programima bilo mnogo više agresije, a reči Francuza da treba da završi u zatvoru kao i o nekim učesnicima koji su završili na sudu zbog nasilja, prokomentarisao je: Pokloni koje je Anastasija dobila za rođ: Koverte, krune, minđuše... Ali Palma je pobedio! - Nemam šta ja da radim u zatvoru. Svako ko je pribegao nasilju izbačen je. Mi nasilje osuđujemo. Nikog ne branimo. Pravosuđe goni nasilnike. Mi se ne mešamo u sud. Rijaliti je javno mesto kao što su ulica, kafana, i do nasilja može da dođe svuda, pa čak i u pozorištu, kao što znamo da je bilo nasilja - rekao je Marić. Marić, takođe, ima predlog za čelne ljude države. - Pošto država nema dovoljno sredstava da izdržava zatvorenike u Srbiji, pa pribegava nekim nanogicama, i nema ko da hrani te ljude, da kaznu izdržavaju u rijalitiju. Biće pod video-nadzorom 24 sata, imaće kontrolu, a rijaliti deluje vaspitno i može da pomogne socijalizaciji raznih prestupnika - ističe Marić. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.