ANABELA PISALA I PRETILA KIJINOJ MAMI: Evo šta će Nadica da uradi PRILIKOM USLASKA U ZADRUGU!? HAOS!
Foto: Printscreen

zadruga 3

ANABELA PISALA I PRETILA KIJINOJ MAMI: Evo šta će Nadica da uradi PRILIKOM USLASKA U ZADRUGU!? HAOS!

Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar, navodno će se pridružiti ekipi zadrugara jer joj je dojadilo da sluša kako joj blate naslednicu i posle 3 godine.

Objavljeno:

Nadica želi lično da se suoči sa Luninom majkom Anabelom Atijas, i iako Kija isprva nije bila za to, kad je čula da je Đoganijeva krivi između ostalog i za "rasulo u njihovoj porodici" - rešila je da ipak podrži svoju majku u ovoj ideji.

foto: Printscreen Youtube

Navodno, Nadica se naoružala brojnim dokazima, a Anabela joj je prva na tapetiu za raskrinkavanje.

"Nadica nikad nije htela da pljuje nikoga, držala se maksimalno po strani, ali kap koja je prelila čašu bio je Anabelin ulazak u rijaliti i javno blaćenje Kije. Luna i Anabela su čak spomenile i Nadicu, rekavši da ona podržava Kiju da im upropasti život, kao i da je pravila lažne profile sa kojih ih je pljuvala. Zato je rešena da uđe u 'Zadrugu' i lično se suoči sa Anabelom. Ima nameru da kao majka popriča sa njom i da to svi čuju, kao i da iznese argumente o kojima već tri godine ćuti. Njoj je dosta više da se njeno dete javno blati. Maksimalno je bila uz Kiju, kao što bi i svaka majka, a o drugima nikada nije htela da polemiše. Pukla je i rešila da se javno suoči i sa Anabelom, ali su na tapetu i Luna i Gagi", priča izvor blizak Kijinoj mami i dodaje:

"Nadica o tome nije pričala ni Kiji, ali dok je trajala prva 'Zadruga' Anabela joj je pisala, čak joj je i pretila. A, tek što su joj fan grupe slale pretnje i uznemiravale je, iza kojih ustvari stoji Anabela! Nadica sve to zna i zato će sada da je uništiti."

"Hvala na ponudi, ne znam ni ja sama, možda se i to desi", prokomentarisala je Kijina majka na sve ovo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.