ANABELA OPTUŽUJE GAGIJA I MARKA DA SU AGRESIVNI, A ONA JE TA KOJA PRETI: Pred milionima rekla Luni da će je tući
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ANABELA OPTUŽUJE GAGIJA I MARKA DA SU AGRESIVNI, A ONA JE TA KOJA PRETI: Pred milionima rekla Luni da će je tući

Atijas je pokazala agresivno ponašanje.
 

Objavljeno: 24.03.2020. 12:16h
  • 13


Iako uporno proziva Gagija Đoganija i Marka Miljkovića da su agresivni, pop pevačica Anabela Atijas sve češće pokazuje da je agresivna i da ne ume verbalno da se suoči sa argumentima drugih. Konkretno sa argumentima svoje ćerke Lune Đogani, kojoj je sinoć pretila da će joj ponovo čupati kosu.


Sve više uviđam da sam je izgubila i nije mi žao jer to govori negde o njoj. Milane, ja sam se najviše plašila starosti i toga da ostanem sama i to mi se ostvaruje. Očigledno sam imala izraženu intuiciju. To više nije ćerka koja zna da priđe - pričala je Anabela sinoć u Luni u toku emisije.


Ne možeš da pričaš tu priču da si ti mene izgubila, ti jedino mene možeš da se odrekneš ako budeš želela - odgovorila joj je Luna.

foto: Printscreen


Hoćeš da prestaneš?! Prestani da me prekidaš! Sve što si imala da kažeš, rekla si svojim delima. Kad je trebalo. Pre nego što sam ušla. I zato prestani i sada jedi svoja go*na, da izvinu gledaoci - besno je reagovala Anabela.


Pričaš jednu priču van stola, a drugu za stolom. Ne mogu više da pohvatam šta pričaš - rekla joj je Luna.


Ponovo ću te počupati za kosu! – poručila je Anabela Luni i dodala da će je ponovo osramotiti pred svima ako bude nastavljala da joj upada u reč.


Ti znaš koliko sam ja luda. Nemoj da mi se ubacuješ. Ti meni nisi ni konkurencija, ni hejter, niti si mi zadrugar, ti si mi ćerka i ima da ćutiš kada ja pričam! – vikala je Anabela na Lunu.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media