EVO KOJA MUKA JE NJU NATERALA DA ULAZI U ZADRUGU! Kijina mama odbijala da dođe u rijaliti, ali MORA zbog 2 osobe!?
Foto: Printscreen Youtube

zadruga 3

EVO KOJA MUKA JE NJU NATERALA DA ULAZI U ZADRUGU! Kijina mama odbijala da dođe u rijaliti, ali MORA zbog 2 osobe!?

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, prve pobednice rijalitija, već nekoliko puta je odbijala da uđe u rijaliti.

Objavljeno:

- Kijina mama Nadica je već nekoliko puta odbila ponudu da uđe u rijaliti jer smatra da joj nije tamo mesto. Međutim, promenila je mišljenje kada je Anabela Atijas ušla u "Zadrugu" i počela da insistira na tome da želi da skine ljagu sa svog imena i da želi da odbrani svoju ćerku od stalnih napada - počeo je priču izvor, pa dodao:

foto: Damir Dervišagić

- Ali umesto da to radi ona i njena ćerka Luna Đogani konstantno spominju Nadičinu ćerku Kiju i nju krive za sav pakao kroz koji su prošle nakon završetka rijalitija. Nadica pomno prati rijaliti, ali kada je čula Anabelu kako kuka na sav glas da je ona najveća žrtva prve sezone "Zadruge", rešila je da tome stane na put.

foto: Printscreen

- Muka joj je da nju i njenu ćerku krive za sve iako im ništa nisu uradile. Anabela krivi Kijine fanove da su napravili vešticu od nje, dok ih Luna krivi da joj sabotiraju nastupe i da zbog njene ćerke nema šta da jede. Svi zaboravljaju da je Luna ušla u vezu sa oženjenim muškarcem i da je najveća žrtva u toj priči bila Kija, a to Nadici smeta - dodao je izvor.

foto: Printscreen Youtube

- Zbog toga želi da uđe, a ostalo joj je još da sa produkcijom dogovori uslove svog boravka u rijalitiju. Prvo će se suprotstaviti Anabeli jer želi da prestane da spominje njenu ćerku u negativnom kontekstu. Planira da očita bukvicu Atijasovoj, a ni Luni neće ostati dužna. Svima će sasuti istinu u lice i biće surova prema onima koji budu dirali njenu ćerku.

- Nemam komentar na to da ulazim u "Zadrugu". Vodim svoj život normalno, mimo rijalitija. Međutim, hvala na ponudi, ne znam ni ja sama, možda se i to desi - poručila je Nadica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.