SVE OTKRIVENO, FILIP GLUMI VEZU SA IVOM I TO ZA DOBRE PARE: Grgurićeva mu daje deo HONORARA ako stigne do FINALA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

SVE OTKRIVENO, FILIP GLUMI VEZU SA IVOM I TO ZA DOBRE PARE: Grgurićeva mu daje deo HONORARA ako stigne do FINALA

Tokom burne svađe koja se odvijala između članova porodice Đogani, Filip Đukić je navodno iskoristio priliku da se poveri Mlađi, misleći da kamere neće zabeležiti njegove reči, prenosi "Star".

Objavljeno:

- Neću da se pecam i svađam sa ljudima, to radi Iva (prim.aut. Grgurić), ja neću, jer to njoj odgovara da bude žrtva, ovo što ima sa mnom je ona htela da ima sa Stefanom, ali nije mogla da mu iskreno kaže. Mi imamo dogovor, ako uđe u finale kao što hoće, ona će dati meni nešto para od svog honorara - ispričao je navodno Filip, prema pisanju spomenutog nedeljnika.

- Ja ovde nisam ušao za klikere, a i dobra je riba, nije mi teško sa njom.

- Jasno je da oni igraju neku igru, vidi se to, a i ko ne poznaje Filipa dobro, gledao je "Zadrugu" gde je on bio sa Marijom Anom, pa on je ljubomoran kao pas. I sad je njemu kao okej da ga Iva forta, ma dajte. Neka ga, nek se igra, ako će tako da zaradi dodatno, još bolje - ispričao je njegov drug Džoni za spomenuti nedeljnik.

foto: Printscreen

- Samo ja mislim da se on malo više zagrejao za Ivu, ali to ne sme da pokaže kako ona ne bi više manipulisala kao što ume. Bolje da sedi i bude miran, da igraju igru i ćao đaci! Pa, jasno je da oni neće da budu u vezi napolju, ona je jasno rekla da jedva čeka da vidi tablu Zagreb i da je nema više. Što i razumem, šta će ovde, njeni fanovi i jesu iz Hrvatske, ovde je niko ne voli, opasan je folirant.

- Samo da se Fića ne izglupira i da izdrži ovako hladne glave do kraja. Ne znam koliko mu je obećala para, možda misli da će biti prva, pa da dele tu nagradu, ne znam - zaključio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.