OGLASIO SE ĐOLE POSLE OPTUŽBE DA JE LUNA BOLESNA ZBOG NJEGA: Šokirao kad je otkrio zašto joj OPADA KOSA!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

na svaka 3 dana...

OGLASIO SE ĐOLE POSLE OPTUŽBE DA JE LUNA BOLESNA ZBOG NJEGA: Šokirao kad je otkrio zašto joj OPADA KOSA!

Nedeljama u "Zadruzi" odvija se klupko o mnogobrojnim problemima, skandalima i prljavom vešu familije Đogani.

Objavljeno:

Kao da haos između Lune, Gagija i Anabele nije bio dovoljan, Luna je u celu priču ponovo je, pre nekoliko dana, umešala strica Đoleta Đoganija, kojeg je optužila za pakao kroz koji je svojevremeno prošla. Naime, Luna se prisećala najvećeg stresa koji je doživela u detinjstvu i tom prilikom Đoleta direktno optužila da je kriv za njenu alopeciju.

foto: printscreen

"Jedina istina zbog koga sam dobila alopeciju (opadanje kose) je Đole Đogani, koji je sve vreme slao poruke, romane i pretio da će uništiti život moje mame", priznala je Luna plačući.

foto: Printscreen

"Ne pratim to šta oni rade i pričaju, video sam samo na početku, kada je Anabela ušla... Ne bih se tu puno mešao niti ulazio u tu priču. Postoje brakovi koji su dobri, postoje oni koji u loši, definitivno su imali loš brak i probleme, to je njihova stvar. Ja sam njima bio stariji brat, čovek koji je bio uspešniji. Vodio sam porodicu posle odlaska mame i tate, imao veliki uticaj na sve njih, učio braću i sestre kako da se ponašaju jer sam ja najstariji, a mi smo starog kova. Svaki put kad i Gagi kaže nešto pametno, Anabela misli da je nemoguće da on priča pametno i dobro, iako će on uvek imati problem u komunikaciji jer ne ume da se svađa, miran je tip. Ja sa Gagijem jedno vreme nisam pričao, jer nije poštovao porodične kodekse - nema pića, nema poroka, druge, samo sport", u dahu je pričao Đole, koji se potom osvrnuo na direktne optužbe Lune Đogani koja tvrdi da je zbog njega dobila alopeciju.

foto: Printscreen Youtube

"Lupila je glupost koja nema veze sa životom! Dobro, dokažite da sam ja kriv za to! Da li Luna zna u onom delirijumu šta je rekla, da li je svesna da je mene napala i okrivila za tu situaciju u kojoj se nalazi?! Šta se ona toliko tu stresirala, šta sam ja to rekao?! "Ajde da vidimo te romane! Kako možeš ti da doživiš nešto tako stresno od nekog strica, a tada imaš 12 godina, a ne doživljavaš to što ti se roditelji biju svaka tri dana! Ne osećam se odgovornim jer joj ništa nisam uradio! Govorim im kako treba da žive, da budu dobri i da se ne svađaju... Ja u tom periodu nisam razgovarao sa njima, niti sam pisao bilo šta", poručio je Đole.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.