MUK U ZADRUZI, ANABELA NAPISALA TESTAMENT: U njemu ime Gagija Đoganije, kada umrem.... Luna ŠOKIRANA!
Foto: printscreen

otišli predaleko

MUK U ZADRUZI, ANABELA NAPISALA TESTAMENT: U njemu ime Gagija Đoganije, kada umrem.... Luna ŠOKIRANA!

Anabela ih matirala ovim potezom

Objavljeno:

Nakon što je Gagi Đogani izneo svoju stranu priče u emisiji "Radio Amnezija", Anabela Atijas je pobesnila zbog, kako je istakla, svih neistina koje je ispričao.

Osim toga, pevačicu je povredilo što za sve ove dane njena kćerka Luna Đogani mirno sedi i sluša sve to, a da pritom ni u jednom momentu ne poriče očevu priču.

foto: Printscreen

- To što ćutiš znači da sve to opravdavaš i podržavaš. Sve potvrđuješ ćutanjem. Sram te bilo! Sakri se tu u mišju rupu i ćuti! Sve sam za tebe učinila u životu i, neka, i treba ovako sve da mi vratiš! - urlala je Anabela na ćerku.

- Ne potvrđujem ništa, samo neću da se miješam. Svi znaju sve, ja ne mogu više da pričam o svemu tome ili da stajem na bilo čiju stranu - pravdala se Luna.

foto: printscreen

- Jaoj, kada umrem Gagi na sahranu da mi ne dolazi. U testamentu ću to da stavim, da niko ne sme da ga pusti na sahranu da mi dođe - zaključila je Atijasova, dodajući:

- A što se Lune tiče, nek je Marko posle svega ovoga bije i baca sa mosta, prstom neću mrdnuti, nek je ubije, neću se više mešati kad mi ovako vraća za sve što sam uradila za nju. Blankica onako mala bi stala u moju odbranu, a ona ćuti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.