ANABELA OTKRILA ŠTA SE DESILO IZMEĐU GASTOZA I LUNE! Marko se nije javljao 10 dana, Đoganijeva otišla kod Nenada!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ANABELA OTKRILA ŠTA SE DESILO IZMEĐU GASTOZA I LUNE! Marko se nije javljao 10 dana, Đoganijeva otišla kod Nenada!

Nenad Marinković Gastoz je, tokom poslednjeg javnog pojavljivanja, istakao da više nikada ne želi da čuje za Lunu Đogani.

Objavljeno:

Iako nije želeo da ulazi u detalje, iz njegovih reči se dalo zaključiti da zvezda rijalitija "Parovi" nije mogao da pređe preko negativnog mišljenja koje je o njemu iznela zadrugarka.

Ipak, novo svetlo na ceo slučaj bacila je Anabela Atijas, koja je i sama odnedavno stanovnik imanja u Šimanovcima.

foto: Printscreen

Naime, u razgovoru sa Gagijem Đoganijem ona mu je otkrila da su se njih dvoje tajno videli između "Zadruge 2" i "Zadruge 3".

- Kad ju je Marko Miljković ostavio i nije joj se javljao deset dana, ona je po ceo dan plakala, kosa joj je opadala, završila je u bolnici. Gastoz se ponudio da je malo razonodi i izvuče iz tog stanja u koje je upala. On ju je pozvao na svoju slavu i rekao da mu je jako bitno da ona bude tu jer preuzima slavu od roditelja. Sve je to bilo prijateljski. Hteo je da se to odvije u tajnosti kako niko ne bi saznao i napravio od toga neku priču kojoj tu nema mesta. Međutim, čim se to desilo, čim se Luna vratila normalnom životu, Marko ju je pozvao da se pomire jer on oseti kad joj je bolje i odmah krene da je vuče nadole. To je njegova igra - ispričala je pevačica, a denser nije mogao da poveruje u ono što čuje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.