ANABELA UŠLA U ZADRUGU, KO KOGA LAŽE! Luna: Sada svi znaju da imam rak! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ANABELA UŠLA U ZADRUGU, KO KOGA LAŽE! Luna: Sada svi znaju da imam rak! (VIDEO)

Neko tu nekoga laže?

Objavljeno:

Anabela Atijas je sinoć ušla u "Zadrugu" i, kako je kasnije u pismu naveo Veliki šef, ona je regularni takmičar u rijalitiju i bori se za glavne nagrade.

Još pre ulaska, u studiju kod Dušice Jakovljević, pop pevačica je navela da je to što se Luna Đogani pomirila sa Markom Miljkovićem doživljava kao izdaju.

Međutim, iako je pre dolaska u belu kuću tvrdila da ona u rijalitiju neće nikome rasturati vezu i da ulazi u "Zadrugu" pre svega zbog sebe i svoje druge dve ćerke, na samom imanju je pokazala nešto drugo. Ona je Lunu napala zbog toga što ima seksualne odnose sa Miljkovićem i potom je u razgovoru sa ćerkom, ona na Marka svalila krivicu zbog toga što Luna i on imaju seks.

foto: Printscreen

Anabela je u raspravi sa Lunom otkrila da pobednica "Zadruge 2" ima predkarcinom, a sama Đoganijeva je nešto kasnije mnogo dramatičnije predstavila svoje zdravstvene probleme.

Sada svi znaju da imam rak. Sada svima možeš da pričaš slobodno. Pa, imam da ti kažem da imam rak materice - rekla je Luna kasnije Marku šta je Anabela pričala pred kamerama.

foto: Printscreen

Ja ti kažem da ne pričaš - rekao joj je Marko, čime je zapravo pokazao da on zapravo zna od čega Luna boluje.

Pogledajte šta je Anabela pričala, a šta Luna i šta se ne poklapa u njihovim pričama...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.