BIVŠI ZADRUGAR U KARANTINU ZBOG KORONAVIRUSA! Oglasio se i ostavio CEO BALKAN U NEVERICI
Foto: Printscreen

panika?

BIVŠI ZADRUGAR U KARANTINU ZBOG KORONAVIRUSA! Oglasio se i ostavio CEO BALKAN U NEVERICI

Filip Mijatov se oglasio povodom koronavirusa

Objavljeno:

Bivši zadrugar Filip Mijatov danas se oglasio na svom Instagram profilu i saopštio da prolazi kroz agoniju zbog korona virusa.

- Izvinjavam se svima zato što se ne javljam. U karantinu sam zbog COVID19. Ozdravio sam skroz, ali me ne puštaju. Do kraja sledeće nedelje ću izaći - napisao je Filip.

foto: Printscreen

On je opisao kakve je simptome imao zbog virusa, kao i to da je zaražen u Italiji.

foto: Printscreen Instagram

- Bio sam u Italiji pre dve nedelje. Nedelju dana nisam znao da imam korona virus, ali skoro sam ozdravio. Nije ništa strašno. Simptomi su kao da imas običan malo jači grip. Problem je samo što sam zaključan u bolnici na infektivnom odeljenju. Sestre i lekari dolaze u masakama i specijalnim odelima. Pijem neka tri leka, non stop mi je maska na licu da ga dalje bih širio. Zabranjene su mi posete, telefon mi je oduzet. Lap top mi je dozvoljen, a hrana je ekstra. Imamo sveže ceđeno voće, gledaju nas ovi lekari i to je super za svaku pohvalu. Nemojte se bojati korona virusa, nije tako strašno. Sve u svemu je kao običan malo jači grip. Razgovarao sam sa sestrama dosta na temu virusa, umiru samo stari, iznemogli i bolesni. Za mladog čoveka to nije problem - napisao je Mijatov na svom Instagram profilu.

foto: Aleksandar Stojanović

Mijatov, ipak, nije otkrio gde se tačno nalazi karantin u kojem je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.