ZADRUGARKA JE BILA ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA! 10-orica je razvlačila po HODNICIMA, bolele su je GRUDI i MEĐUNOŽJE od njih
Foto: Printscreen

ŠOK!

ZADRUGARKA JE BILA ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA! 10-orica je razvlačila po HODNICIMA, bolele su je GRUDI i MEĐUNOŽJE od njih

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Ermina Pašović kao tinejdžerka bila je odbačena od vršnjaka jer je bila bubuljičava i neuredna, a dečaci su je seksualno zlostavljali

Objavljeno:

Iako je danas prilično sigurna u sebe i ne dozvoljava ljudima da se igraju sa njom, nekada je bila poput uplašene životinje. Deca u osnovnoj školi su je prezirala jer je bila imućna, ali je imala probleme sa kožom i znojnim žlezdama, zbog čega su svi bežali od nje.

foto: Printscreen

- Ermina je bila dobro dete, nije imala trunku zla u sebi. Volela je da se igra, da bude jednaka sa ostalom decom. Ipak, to nije išlo glatko jer je bila punačka i nije izgledala ovako kako danas izgleda. U pubertetu je njen izgled bio katastrofalan - započinje priču izvor Rijalitija i nastavlja:

foto: Pritnscreen

- Sve njene drugarice su u pubertetu izgledale lepo, nisu imale probleme koje je Ermina imala. Ona je naglo dobila gnojne bubuljice, grudi su joj bile ogromne, porasle su skoro preko noći. I dok je stajala pored vršnjakinja iz razreda, izgledala je kao matora žena. Kao da im je mama. Ipak, dečaci koji su bili u pubertetu su obožavali njene obline, ali nisu znali kako da joj to pokažu, a da je ne povrede. "Evo je ova bubuljičava nakazetina. Vidi je kakva je, kao baba. A smrdi kao puma, kao tvor. Džaba joj pare kada je ružna i prljava, govorile su devojčice.

foto: Printscreen

Kako dalje navodi isti sagovornik, nju su devojčice šikanirale, a dečaci opsedali. Bila im je kao seksualni objekat onako prsata. Oni su je drpali i vaćarali, kako se to tada popularno zvalo među klincima. Ermina nije mogla da prođe hodnikom a da je grupa dečaka ne dohvati za međunožje ili grudi. Ostale devojčice su bile ljubomorne, a Ermini to nije prijalo. Nju je bolelo što je dečaci vaćare.

foto: Printscreen

- Oni mene maltretiraju, ne smem nikome da kažem, ali sve me boli. I međunožje i grudi. Ponašaju se kao pomahnitale zveri. Njih deset me dohvati. Plakala bih od bolova - rekla je Ermina tada jednoj drugarici.

Jednog dana su otišli korak dalje, pa su je na času fizičkog uvukli u mušku svlačionicu, gde je zamalo nisu silovali. Počeli su njih sedmorica da je svlače da bi videli njene gole grudi.

foto: Printscreen

- Ona je pokušavala da se brani, ali su joj začepili usta. Dvojica su izvadila polne organe u erekciji i sve vreme su onanisali na Erminu i njene gole grudi. Profesor je video da mu fali grupa đaka, pa je upao u svlačionicu, a slika koju je video bila je užasna! Sve je prijavio nadležnim organima, pa su dvojica koja su onanisala momentalno izbačena iz škole. Ermina i dalje ima traume od ovog nasrtaja - kaže izvor Rijalitija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.