ALEKSANDRA SUBOTIĆ SAKRILA OD MAJKE DA JE TRUDNA!? ODNOSI U PORODICI OČAJNI: Ljuba Pantović rešila da PROGOVORI
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

žive rijaliti i u spoljnom svetu

ALEKSANDRA SUBOTIĆ SAKRILA OD MAJKE DA JE TRUDNA!? ODNOSI U PORODICI OČAJNI: Ljuba Pantović rešila da PROGOVORI

Dešavanja u porodici Subotić nikad ne manjka, a posebno sada kada su obe ćerke Ljube Pantović i Karađorđa Subotića trudne, o čemu nekadašnja zvezda "Parova" i "Zadruge 2" navodno uopšte nije obavestila majku.

Objavljeno:

- Problem je nastao kada su sudski izvršitelji došli da popišu stvari u porodičnoj kući u Kaluđerici, a Karađorđe joj rekao da je to Ljubino delo. Posle toga se Aleksandra uopšte više nije javljala majci. Kada je saznala da je i njena sestra Gorana trudna, Aleksandra je zvala, ali joj se ova nije javljala. Žalosno, odnosi u porodici su očajni - ispričao je izvor za "Svet".

foto: Sonja Spasić

Tim povodom se, za isti nedeljnik, oglasila sama Ljuba.

- Šta da vam kažem na takve priče?! U korektnim sam odnosima sa svima, srećna sam što ću ponovo biti baba i što su mi obe ćerke u drugom stanju. Ne mogu samo da verujem šta Karađorđe radi, koliko je zloban i kako pokušava da me uništi i razdvoji od dece. Po ceo dan drži lajvove na Instagramu sa svojim smrdljivim bratom (prim.aut. Srboljubom Subotićem) i pljuje me. Iskreno, ja mu želim da crkne u svojoj pokvarenosti i smradu. Volela bih da umre, ali prvo da mu izvršitelji uzmu sve što ima - izjavila je Pantovićeva, dodajući:

- Aleksandra i Peca se dobro slažu, to je divna vest, ali drugu ćerku ne bih povlačila po medijima, ona nije iz tog sveta. Zasad nema ni govora o povratku u rijaliti. To više nema svrhu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.