ZBOG LUNINIH IZJAVA FANOVI POLUDELI: Nećeš imati KARIJERU jer LAŽEŠ! Nezahvalnice jedna, SRAM TE BILO!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ZBOG LUNINIH IZJAVA FANOVI POLUDELI: Nećeš imati KARIJERU jer LAŽEŠ! Nezahvalnice jedna, SRAM TE BILO!

Usijale se društvene mreže!

Objavljeno:

Luna je šokirala sve kada je priznala da su se ona i Marko Miljković tajno pomirili 14. januara, iako su oboje mesecima obmanjivali javnost i tvrdili da već tri meseca nisu u vezi. Njene fanove, kojih po svemu sudeći sve manje ima, šokirao je njen postupak, ali i to što je, kako kažu, dozvolila da je Marko odvoji od najboljih prijatelja koji su uz nju bili u najgorim trenucima.

Takođe, povredilo ih je i to što se pevačica konstantno žali da od ljudi koji je podržavaju trpi veliki pritisak, te da je u "Zadrugu" ušla, između ostalog, da bi od istog pobegla.

Društvene mreže preplavile su negativni komentari na račun Đoganijeve i njenog ponašanja.

foto: Printscreen Instagram

- Kad izađeš iz "Zadruge 3", nećeš imati pritisak, ali nećeš imati ni fanove ni karijeru i sve to zbog laži i prebacivanja krivice na treće osobe! Sram te bilo! A sram bilo i mene, koja sam dve godine jela g*vna i branila nešto što više ne znam šta je - samo je jedan u nizu komentara nekadašnjih Luninih fanova, koji su takođe istakli da se nije fer to što je okrenula leđa Nenadu Marinkoviću Gastozu i Iliji Pečenici, svom najboljem prijatelju i frizeru.

- Ilija i Gastoz su bili uz tebe kad ti je bilo najgore, nezahvalnice! Sram te bilo - još jedan je u nizu komentara nezadovoljnih gledalaca "Zadruge".

foto: Printscreen Instagram

Luni, takođe, zameraju to što je dozvolila da joj Marko danas, tokom proslave njenog rođendana, baci tortu koja joj je stigla od fanova, kao i iscepa čestitku koja mu se nije dopala, a da li će pevačica zbog svoje emotivne veze sebi zatvoriti brojna vrata ostaje da se vidi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.