MILJKOVIĆ BACIO LUNINU TORTU ZA ROĐENDAN! Anabela jasno pokazala koga PODRŽAVA!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MILJKOVIĆ BACIO LUNINU TORTU ZA ROĐENDAN! Anabela jasno pokazala koga PODRŽAVA!

Nešto tu ne funkcioniše.

Objavljeno:

Juče je Luna Đogani u "Zadruzi" proslavila rođendan, a među poklonima koji su stigli na imanje je bila i torta u obliku deteline. Tu tortu je Marko Miljković bacio jer je taj poklon doživeo kao provokaciju i kao miniranje Lunine i njegove veze. Pored čestitke za srećan rođendan, na pomenutoj torti su se potpisale "lunaslobatorke"

U toku druge sezone "Zadruge", fanovi koji su podržavali Lunu Đogani, podelili su se na one fanove koji podržavaju njenu vezu sa Markom Miljkovićem i na one koji se i dalje nadaju da će se Luna pomiriti sa Slobom Radanovićem.

foto: Printscreen

Prepoznatljivi znak za ove druge je bila detelina. Interesantno je da detelinu na svom profilu na "Instagramu" drži i Anabela Atijas, mama Lune Đogani. Time je ona javno pokazala koga ona podržava u ovom sukobu.

Interesantno je da je Gagi Đogani nekoliko puta pominjao to da se Anabela meša u Luninu vezu i da je ona protiv Marka, a to je juče čak pominjala i sama Luna. U subotu, Luna i Marko su u toku emisije pominjali da se neki fanovi mešaju u njihovu vezu i pokušavaju da ih razdvoje, ali izgleda da oni protiv sebe nemaju samo neke fanove, već i Luninu mamu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.