LUNI SAOPŠTILI DA JE MARKO REKAO DA JE ONA PSIHIČKI BOLESNIK! Luna REKLA 1 STVAR: Istina je, ja sam bila BOLESNA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

LUNI SAOPŠTILI DA JE MARKO REKAO DA JE ONA PSIHIČKI BOLESNIK! Luna REKLA 1 STVAR: Istina je, ja sam bila BOLESNA

Marko Miljković nazvao je svoju devojku Lunu Đogani psihičkom bolesnicom pred Jelenom Pešić, sa kojom je do Luninog ulaska u Imaginarijum imao veoma blizak odnos.

Objavljeno:

Gledaoci "Zadruge" preksinoć su postavljali pitanja učesnicima rijalitija, a jedno od pitanja otkrilo je Luni šta je Marko pričao sa Jelenom njoj iza leđa.

Pitanja je, kao i svaki put, zadrugarima prenosio i čitao voditelj Milan Milošević, a ono koje je upućeno Marku i napravilo pometnju glasilo je:

- Marko, rekao si Jeleni da ćeš u izolaciji imati psihičkog bolesnika, da bi na kraju sa tim bolesnikom završio u krevetu. Zbog čega - pročitao je voditelj pitanje za zadrugara, a on se pravio da nema pojma o čemu se radi.

Marko: Ne sećam se! Zaista se toga ne sećam.

foto: Printscreen

Jelena: Kada je bio izbor potrčka, rekao si da je otvorena ordinacija i da ćeš imati pacijenta. Mi smo se tu zezali, on je tu sam rekao da je psihijatar.

Luna: Mislim da je to bila šala. Nije bitno da li je u pitanju Jelena ili bilo ko. Bez veze mi je što sam ja u pitanju. Ja sam izlečena pre šest meseci, a bila sam psihički bolesnik. Nema potrebe da se bilo ko bavi mojom psihom.

Luna Đogani je, odmah nakon saznanja da ju je njen dečko nazvao psihičkim bolesnikom, rešila da se suoči sa njim i kaže mu da to nije korektno. Miljković se sve vreme pravdao da je sve to bilo deo igre i da ju je nazvao pacijentom.

Luna: Čim se ti meni podsmevaš, to ukazuje na to da tako i misliš.

Marko: Ona je rekla: "Ti imaš novog pacijenta za ordinaciju" i ja sam to potvrdio. Psihički bolesnik nisam sigurno rekao. Svakako je to zezanje. Rekao sam Miljković, doktor opšte struke i psihijatar.

foto: Printscreen

Luna: Hoćeš li da ti ja pokažem kakav sam psihijatar u emotivnom smislu.

Podsećamo, nakon prve sezone "Zadruge" Luna Đogani je zbog stresa koji je preživela usled afere sa Slobodanom Radanovićem pričala za medije da se bori s depresijom. Takođe, pisalo se da je popila prekomernu dozu lekova u cilju da naudi sebi, te da je završila na ispiranju želuca. Osim toga, Luna je i tokom druge sezone "Zadruge" pričala javno da redovno posećuje psihijatra, koji je zbog nje dolazio u Imaginarijum, kao i da pije antidepresive.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/S. Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.