ANABELA VREĐALA ROĐENU ĆERKU DA JE ŠIPTARKA! Ermina Pašović tvrdi da je majka Lunu vređala na NACIONALNOJ OSNOVI
Foto: Damir Dervišagić

ZADRUGA 3

ANABELA VREĐALA ROĐENU ĆERKU DA JE ŠIPTARKA! Ermina Pašović tvrdi da je majka Lunu vređala na NACIONALNOJ OSNOVI

Učesnica "Zadruge" Ermina Pašović tvrdi da je Anabela Atijas vređala svoju ćerku Lunu Đogani na nacionalnoj osnovi!

Objavljeno:

Ermina je ispričala kako je bivša pevačica grupe "Fanki dži" govorila rođenom detetu da je 'Šiptarka i Ciganka' i upoređivala je sa ocem Gagijem Đoganijem Sukob majke i ćerke počeo je posle druge sezone "Zadruge" jer Anabela nikako nije mogla da prihvati Luninu vezu sa Markom Miljkovićem.

- Kad je Luna prošli put izašla iz rijalitija, Anabela ju je dočekala na nož zbog veze sa Markom. Zahtevala je da ga ostavi! Gagi mi se tada požalio kako je Anabela svojoj ćerki u svađi rekla: "Ista si Šiptarka i Ciganka kao tvoj otac!". I to nije prvi put da je vređala na nacionalnoj osnovi. Bila sam u šoku da nešto tako ružno može da kaže svom detetu - ispričala je Ermina, piše Informer.

foto: Aleksandar Stojanović

Ona je dodala da su posle toga Luna i njena mlađa sestra Nina prešle da žive kod oca.

- Toliko su ih povredile Anabeline reči da su dve nedelje živele sa Gagijem. On je oduvek podržavao Luninu i Markovu ljubav, pa je obećao je da će uticati na Anabelu, da i ona prihvati tu vezu. Evo i sada u "Zadruzi" je Gagi blizak s Miljkovićem - kazala je Pašovićeva, prenosi dnevni list informer.

Sarajka sa adresom u Beču strastveni je fan rijalitija, kao i Lune i Marka. Ermina je priznala da je prateći zaljubljen par stupila u kontakt sa Gagijem:

foto: Printscreen

- Ja sam "Zadrugu" počela da gledam zbog Lune, a onda sam podržavala njenu vezu sa Markom. Šokirala sam se kad sam čula da je Anabela protiv njih. Sa Gagijem sam po celu noć pričala, zajedno smo komentarisali drugu sezonu i te odnose. Tako smo se i zbližili.

Pašovićeva je ispričala kako je malo falilo da postane Lunina maćeha:

- Oduvek sam želela da se udam po šerijatskim zakonima. Kad sam se prvi put udala za Turčina, imala sam 18 godina i pobegla sam od kuće. Nismo pravili svadbu, niti verski obred, samo smo potpisali papire u opštini. Zato ovog puta želim sve to! Objasnila sam Gagiju šta znači venčanje po šerijatskom zakonu i on se raspitivao o tome. Luni bih bila dobra maćeha. O tome smo razgovarali na početku našeg poznanstva, dok smo gajili međusobne simpatije. S vremenom smo ostali samo prijatelji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.