SRAMNA SVAĐA IVE I KARIĆA! Džentlmenu sa Zvezdare nije mogao da se di*ne! Znaš da si ga gu*ala, tad ti nije bio LOŠ
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

SRAMNA SVAĐA IVE I KARIĆA! Džentlmenu sa Zvezdare nije mogao da se di*ne! Znaš da si ga gu*ala, tad ti nije bio LOŠ

Danima se u Imaginarijumu provlači tema čije su glavne akterke Iva Grgurić i Maja Marinković kada se Iva poverila Marinkovićevoj da Stefan Karić nije mogao da ima erekciju kada su pokušali da budu intimni.

Objavljeno:

Tokom emisije "Pretres nedelje" Karić je napokon rešio da prizna sve, te je napao Ivu i otkrio nove detalje njihovog odnosa.

- Kada je Mima rekla da si gej, jesam komentarisala, ali posle sam demantovala. Svi gledaoci vide napolju da smo se Maja i ja sprdale, ajde, sada nema veze - govorila je Iva vezano za njenu izjavu da Stefan nije mogao da ima erekciju.

- Bilo je seksa, bilo je i oralnog seksa, i to je to - rekao je Karić izrevoltirano.

- To si ti, to je Stefan Karić, sada pokazuješ svoje pravo lice! Ispada da ja tebe kanalim, ti uvek kanališ mene, ti si uvek negativac - briznula je Iva u plač.

foto: Printscreen

Nakon priznanja Stefana Karića da je sa bivšom devojkom Ivom Grgurić upražnjavao seks u rijalitiju, te da je bilo i vrele akcije, ali oralnog opštenja, Grgurićeva je plačući napustila emisiju, a tešila ju je Zorica Marković.

Tokom večeri situacija je kulminirala, a Grgurićeva se žestoko posvađala sa bivšim dečkom, pa se dovikivala sa njim sa kraja na kraj spavaće sobe.

- Kunem se u majku da je bio pokušaj seksa! Kunem se u majku - vikala je Iva.

- Nije mi jasno da se kune u majku i da laže - govorio je Stefan.

foto: printscreen

- Džentlmen sa Zvezdare je povređen jer sam mu udarila na muškost i rekla da mu se nije digao. Ja sam ti se javno izvinila, rekla sam da sam lagala, pa makar uskočila sebi u stomak. Ti si ispao smeće i rekao si neistinu - rekla je Grgurićeva.

- Znaš da si ga gutala, tad ti nije bio loš. Šta hoćeš sad da kažeš, da nismo bili oralno aktivni i više puta - pitao je Karić.

- Ne, ali svakako će se više vrednovati tvoja reč nego moja - istakla je zadrugarka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.