SVI SU ČEKALI DA OVO ČUJU! Luna po prvi put ispričala GAGIJU celu ISTINU o njoj i Marku Miljkoviću!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

SVI SU ČEKALI DA OVO ČUJU! Luna po prvi put ispričala GAGIJU celu ISTINU o njoj i Marku Miljkoviću!

Nakon ulaska Luna Đogani sela je odmah sa svojim ocem Gagijem Đoganijem kako bi popričala o svim temamam koje su nedeljama unazad intrigirale Belu kuću.

Objavljeno:

Njen raskid sa Markom Miljkovićem samo nekoliko dana pred njegov ulazak izazvalo je veliku famu u javnost.

Đoganijeva je poručila Gagiju da Marko nije ništa slagao, a potom je ispričala detalje o njihovom raskidu što su svi čekali da čuju.

- Nemam ništa protiv da se družiš sa Markom, ja sam ti sve poslala, ništa te nije slagao. Drago mi je kad vas vidim zajedno, ti znaš da ja o njemu nemam loše mišljenje, niti je on mene prevario, niti udario. Nema šta da ti priča, raskid kao raskid, kao i u Zadruzi, desila se svađa, puklo je sve. Bilo je previše nekih ružnih stvari koje smo uradili i svako je nastavio svojim putem. Gledao si naše svađe ovde, niti je on mene šutnuo, niti ja njega, oboje smo bili u fazonu... Rastali smo se lepo, ja ti sigurno ne bih poslala zagrljaj da tu nije nešto kako treba. Tu je za tebe, pomaže ti, vidim da skače da te brani, meni to znači. Za Miljanu se slažem, i sam znaš šta se dešavalo, ono što ti je rekao da treba da se distanciraš, treba da ga poslušaš - ispričala je Luna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.