PROMENILA IME IZ SPOMENKA U REBEKA, PA PROMENILA I SVOJ IZGLED! Nećete prepoznati ZADRUGARKU iz prošle SEZONE!!!
Foto: Printscreen Instagram

ŠOK PROMENA

PROMENILA IME IZ SPOMENKA U REBEKA, PA PROMENILA I SVOJ IZGLED! Nećete prepoznati ZADRUGARKU iz prošle SEZONE!!!

Rebeka Popović je od samog početka najgledanijeg rijalitija svojim ponašnjem privlačila veliku pažnju javnosti, predstavila se kao novinarka iz Novog Sada, a ipak pravi šok je usledio kada je pred milionima razotkriveno kako se zapravo zove.

Objavljeno:

- Da li je istina da se ti zoveš Spomenka, a ne Rebeka? - upitao ju je Milan Milošević i tako razotkrio veliku tajnu zadrugarke.

- Mene je tata dobio jako kasno, ja sam njegovo prvo dete. Njegova rođena sestra nema dece. Međutim, to se mojoj mami nije svidelo, pogotovo zato što sam ja bila dva meseca u bolnici. Između ostalog, on je pričao kako je dobio sina, bio je ubeđen da sam dečak. Pre nego što sam krenula u školu, dobijala je histeriju. Kad sam krenula u školu, menjali su mi papire. U krštenici se zovem Spomenka, a onda je moja mama izabrala da se zovem Rebeka zvanično sa 16 godina. Moja mama je tako želela, ali moj tata je želeo narodno ime. Moja mama je čitala knjigu od nekog književnika o Rebeki koja je bila balerina. Nikad nisam imala komplekse zbog toga – ispričala je tada Rebeka.

Ipak, Rebeka je po izlasku iz rijalitija potpuno promenila stajling, a mnogi komentarišu da izgleda nikad bolje.

✴️

A post shared by Rebeka Popović ? (@rebecca_sreda_adams) on

Ono što je zanimljivo, njeno učešće u “Zadruzi 2” je obeležila veza sa pevačem Markom Petruševićem Petrućijem, sinom pokojnog glumca Branislava Petruševića Petrućija.

?

A post shared by Rebeka Popović ? (@rebecca_sreda_adams) on

Njih dvoje su često imali intimne odnose pred kamerama, ne mareći za iste, a snimci se i dalje mogu pronaći na oficijalnim stranicama ovog rijaliti šou programa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.