MILJANA IDE U ZATVOR ZBOG ĐEDOVIĆA! Gledaoci OTKRILI da je u pitanju ZAVERA, evo zašto mu je RASCOPALA GLAVU!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MILJANA IDE U ZATVOR ZBOG ĐEDOVIĆA! Gledaoci OTKRILI da je u pitanju ZAVERA, evo zašto mu je RASCOPALA GLAVU!

Neverovatan zaplet!

Objavljeno:

Sinoć je Miljana Kulić još jednom pokazala svoju nasilnu stranu, kada je Marka Đedovića u "Zadruzi", nakon svađe, udarila torbicom u kojoj se nalazi baterija za bubicu. On je tom prilikom krvario, te je izveden iz rijalitija na ušivanje, a Miljana je kažnjena oduzimanjem mesečnog honorara.

Pre tuče, Miljana i Marko su razmenili čitav niz uvreda i psovki, međutim, pojedini gledaoci rijalitija po običaju vide i dalje od toga.

Po njihovom mišljenju, ovo nije samo izdvojen, individualan sukob, već je sve deo zavere nekoliko zadrugara koji namerno žele da isprovociraju Miljanu.

- Svako pošten će da vidi, da Matora, David i Đedović pakuju Miljani... providno - jedan je od komentara u grupama na društvenoj mreži Fejsbuk, u kojoj se okupljaju gledaoci "Zadruge".

foto: Printscreen

Neki su se složili sa ovom teorijom, premda je bilo i dosta gledalaca koji ne veruju da je posredi bilo kakva zavera, već činjenica da Miljana nije u stanju da kontroliše svoje ponašanje.

Neki su se osvrnuli i na Đedovićevu priču o tome kakve posledice Miljanu čekaju posle rijalitija. On je rekao da je podneo krivičnu prijavu i da će Miljana završiti u zatvoru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.