DIRA MU BOLNU RANU! Tara pominje Mensurove roditelje!
Foto: printscreen

zadruga 3

DIRA MU BOLNU RANU! Tara pominje Mensurove roditelje!

Želi da ga diskvalifikuje?

Objavljeno: 07:18h

Tara Simov je osetljiva kada neko pominje njene roditelje, ali zato joj nije problem da ostale proziva i da pominje njihove članove porodice. Sinoć je na meti bio Mensur Ajdarpašić, kome je uputila pretnje.

– Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali te stvari čuvam, jer sam promišljena. Nagaziću te kad ti bude bilo najteže, a do tada te molim da me ne vređaš, jer ću da te peckam - upozorila je Tara Mensura.

Međutim, nije slučajno što Tara pominje Mensurove roditelje. Kako saznajemo, Mensuru otac nije živ. Tačnije, pre više godina, on je izvršio samoubistvo, a Tara mu na ovakav način upravo osvežava stare rane. Inače, ovo nije prvi put da pojedini zadrugari pominju Mensuru članove porodica, dok, s druge strane, on nikada dosad nije vređao porodice drugih zadrugara. Interesantno je da je pominjanju Mensurove porodice, sinoć učestvovala i Zorica Marković. Ona je pominjala majku ovog zadrugara, a kasnije, nakon emisije, folk pevačica je prišla Mensuru kako bi se spustila loptu i opravdala se za teške reči koje mu je izgovorila u toku emisije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.