ROĐACI MILICE KEMEZ SU GA PRIJAVILI POLICIJI? Oglasio se i Filip nakon svega! (FOTO)
Foto: Printscreen

haos i nakon zadruge

ROĐACI MILICE KEMEZ SU GA PRIJAVILI POLICIJI? Oglasio se i Filip nakon svega! (FOTO)

Evo šta on kaže u vezi sa ovom aferom.

Objavljeno:

Na društvenim mrežama je osvanula jedna prepiska između nekog ko je očigledno fan učesnice "Zadruge" Milice Kemez sa jednom osobom koja se predstavlja pod pseudonimom. To ne bi sve bilo čudno da se u toj prepisci ne pominje da je Filip Reljić prijavljen policiji.

foto: printscreen

– Filip Reljić, zašto praviš ovakve profile? Imaš i ti sestru, znaš šta je radila u Zadruzi 1 i sa kim sve bila? Ne radi drugima što ne želiš sebi. Isto važi i za Bojana Đukića. Obojicu su vas prijavili u policiju rođaci Milice Kemez - stoji u prepisci u kojoj jedan fan Kemezeve piše stranici na "Instagramu" koju vodi očigledno antifan Milice i koji ismeva Miličine postupke u rijalitiju.

foto: Printscreen

Pošto se u spornoj prepisci napada Filip, mi smo ga kontaktirali i proverili smo sa njim da li pravi lažne profile preko kojih ponižava Milicu i kako on reaguje na ovo što je osvanulo na društvenim mrežama.

– Naravno da ne pravim lažne profile koji pljuju Milicu Kemez, niti podržavam iste. Bavim se svojim životom i okrenut sam potpuno tetoviranju i sopstvenoj promociji. Nema potrebe da rasipam energiju i pažnju na ljude koji mi nisu bitni - rekao je Filip za Espreso.co.rs.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.