JELENA PEŠIĆ IMA TAJNU VEZU SA OŽENJIM BIZNISMENOM: Pred ulazak u Zadrugu zabranio joj je JEDNU STVAR, a Marka MRZI
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

JELENA PEŠIĆ IMA TAJNU VEZU SA OŽENJIM BIZNISMENOM: Pred ulazak u Zadrugu zabranio joj je JEDNU STVAR, a Marka MRZI

Au, ko bi rekao?

Objavljeno: 13:16h

Učesnica "Zadruge 3", Jelena Pešić navodno je u vezi sa oženjenim srpskim biznismenom, koji živi na relaciji Nemačka - Austrija, a tu tajnu je navodno, vešto čuvala od ostalih takmičara rijalitija već više od 5 meseci.

Upravo zbog te zabranjene ljubavi, Jelena je odbijala sve muškarce u rijalitiju:

- Ona je više od godinu dana u vezi sa srpskim biznismenom. Oženjen je i ima dete. Vlasnik je nekoliko kafića, a u Jelenu se zaljubio na prvi pogled. Upoznali su se preko prijatelja, počeli da se dopisuju, a vrlo brzo da se i tajno viđaju. Nekoliko puta je dolazio u Srbiju zbog nje, a ona se nalazila sa njim u inostranstvu - otkriva izvor za Informer.

Pešićeva je pred ulazak u rijaliti htela da okonča tu vezu, ali je biznismen insistirao da ostanu zajedno.

- Rekao joj je da može da radi šta god želi pred kamerama, osim da ima s*ksualne odnose. Njoj se u jednom trenutku dopao Vladimir Tomović, ali zbog ljubavnika nije želela da se zbližava sa njim. Trudi se da sve muškarce održi na distanci - priča izvor i dodaje:

- Oboje su veliki boemi, vole da popiju. Jednom sam bio sa njima u društvu, pričali su mi da su izlazili pokafanama i da imaju nekoiko svojih pesama, a jedna od njih je i "Romanija", Halida Bešlića. Ko prati "Zadrugu", može da primeti da Jelena posebno emotivno reaguje na tu pesmu.

Prema rečima izvora, biznismenu je trn u oku Marko Miljković sa kojim Jelena provodi dosta vremena u poslednje vreme:

- Kada je Filip Đukić ustao i rekao da je zaljubljen u nju, biznismen nije brinuo. Znao je da Fića nije njen tip muškarca, jer ona voli starije i zrelije. Međutim, žalio mi se da mu se ne dopada način na koji gleda Miljkovića. Nada se da Miljković neće početi da je muva. On Jeleni veruje i smatra da ne može da pronađe boljeg od njega, ali ga brine da ne poklekne posle pet mesei razdvojenosti - završava izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.