PAKAO U ZADRUZI TOKOM RANIH JUTARNJIH SATI! 5 TUČA za samo SAT VREMENA, umešani su SKORO SVI ZADRUGARI!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

PAKAO U ZADRUZI TOKOM RANIH JUTARNJIH SATI! 5 TUČA za samo SAT VREMENA, umešani su SKORO SVI ZADRUGARI!

U Zadruzi je jutros bilo veselo. Bela kuća se digla na noge, obezbeđenje nije znalo šta ih je snašlo.

Objavljeno:

Prvi okršaj imali su Mensur i Janjuš. Mensuru Ajdarpašiću se nije svidelo što se Marko Janjušević Janjuš uneo njegovoj devojci Mini Vrbaški u facu, zbog čega je nastala svađa između Mine i Mensura. Nakon toga Mina nije dozvoljavala Mensuru da napusti pab i ode u kuću gde je bio Janjuš.

Na kraju je Mensur izašao iz paba i otišao do Bele kuće gde je odmah ušao u žestoku svađu sa Janjušem koji je tada sedeo sa Miljanom i Majom Marinković. Janjušu u prvi mah nije bilo jasno o čemu se radi. Obezbeđenje je odmah reagovalo.

foto: Printscreen

Ja te poštujem, ali znaš koliko sam lud... Mene ne može da prepadne niko i ništa. Ja se tebi, ni bilo kojoj tvojoj drugarici ni prijateljici nisam uneo u facu. Ja bih te zamolio najlepše samo da joj ne prilaziš i da ne streljaš pogledima. Zamolio sam te najlepše - govorio je Mensur.

Čekaj... Štani... Šta je bilo? Šta ovaj priča? Stani bre budaletino! Stani da pitam šta je bilo? Nemam pojma šta je bilo. Ne znam šta je bilo. Pusti me! Ne znam šta je bilo! - govorio je Janjuš.

Bora Santana i Mlađan Jovanović došli su u neviđeni sukob zbog Nine Babić. Naime, sve je počelo ispred kupatila, dok se Nina tuširala, a Bora je hteo po svaku cenu da uđe unutra.

Nemoj to da radiš Boro - pričao je Mlađan. J*bem joj majku, daj mi nož da je zakoljem! - urlao je i pretio Bora.

foto: Printscreen

Mlađan je u tom trenutku napao i nasrnuo na Boru, gde je moralo da reaguje obezbeđenje, a Santana je nastavio da preti. Svi zadrugari su se alarmirali, pokušavajući da smire Mlađu, koji je samo hteo da odbrani bivšu devojku.

Nina je u jednom trenutku dotrčala do Bore, polila ga vodom i izvređala ga.

Tokom neviđenog karambola između Bore Santane i Mlađana Jovanovića, uključio se i Filip Đukić koji je hteo da odrani svoje prijatelje.

Santana, kao i po običaju, krenuo je i Đukiću da preti, te je u kameru pozivao prijatelja da reaguje.

Džigi, uleti im u stan! J*bem ti mrtvu mamu! J*bem ti tatu, onog pederaša! J*baću ti burazera! I mamu! - pretio je Bora.

Filip nije hteo da se obračunava sa Borom, već je smirio i spustio loptu.

Nakon što je Mlađan Jovanović završio u zatvorskoj ćeliji, Nina Babić iznervirana na Boru Santanu, uletela je u spavaću sobu i počela da baca njegove stvari svuda.

Milica Kemez umešala se i provocirala je Ninu i Ivanu Krunić, koja joj je zapušila usta. Zadrugari su smirili Ninu, kojoj je Bora zapretio, pa je prepričala Stefanu Kandiću Kendiju šta se zapravo desilo.

Kao šlag na tortu, sukobili su se i Miljana i Zola

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.