BEKSTEJDŽ ZADRUGOVIZIJE KRIJE TAJNE! Gastoz muvao Kiju, MOLIO da odu kod njega: Luna me ne zanima, nemoj da te koči
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

BEKSTEJDŽ ZADRUGOVIZIJE KRIJE TAJNE! Gastoz muvao Kiju, MOLIO da odu kod njega: Luna me ne zanima, nemoj da te koči

Nenad Marinković Gastoz je u toku "Zadrugovizije", koja je održana u Šimanovcima pre dva dana, pokazao interesovanje za Kiju Kockar.

Objavljeno:

Gastoz je navodno očaran Kijom, a pošto su oboje bili iza scene u toku snimanja, on je navodno tu priliku iskoristio da je pozove na intimno druženje, piše "Informer".

- Čim je stigao u Šimanovce, Gastoz je pitao gde je Kija. Rekli su mu da je u šminkernici, a on je odmah odjurio do nje. Prišao joj je poljubio je u obraz i rekao "Mala, nikad bolje nisi izgledala!". Kija mu se zahvalila i zamolila ga da joj ne kvari šminku - kaže izvor pomenutog lista. Međutim, Gastoz nije odustao od nje.

foto: Printscreen

- Čim su ušli na snimanje on je odmah počeo otvoreno da je muva. "Pogledaj nas, idealan smo par, 'ajde večeras sa mnom, hoću da ti pokažem gajbu - kaže izvor, a Kija se za to vreme smejala i ponavljala da je budala.

- Mala Luna me više ne zanima, nemoj da te koči što smo bili zajedno. Brate, 'ajde sa mnom u moj stan - bio je uporan, ali ga je Kija presekla, a zatim je počelo snimanje.

Gastoz je potvrdio da mu se Kija sviđa.

foto: Aleksandar Stojanović

- Ona je "luda kao struja". Vidi se da je "lajsna", kao i ja. Kada bismo se spojili, svašta bi bilo - kaže Gastoz, a Kija nema isto mišljenje.

- Nikad ne bih bila sa Gastozom u vezi. On je super dečko, ali ne gledam ga tim očima. Nije moj tip - rekla je Kija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.