ZAŠTO JE MINA VRBAŠKI NAPUSTILA SREDNJU ŠKOLU: Ovaj INCIDENT je koštao svega, posle je priznala i PROSTITUCIJU
Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA 3

ZAŠTO JE MINA VRBAŠKI NAPUSTILA SREDNJU ŠKOLU: Ovaj INCIDENT je koštao svega, posle je priznala i PROSTITUCIJU

Mina Vrbaški sa trinaest godina zajedno sa svojom porodicom preselila se iz Inđije u Beograd, gde je upisala srednju dizajnersku školu.

Objavljeno:

Međutim, malo je poznato da je, kako se navodi, ovu školu i napustila odmah u prvoj godini, zbog skandala sa pevačem Šakom Polumentom.

Tada, pritisak javnosti bio je preveliki, kao i brojne etikete, te je iz tog razloga rešila da se skloni.

Pevač je ovu aferu negirao, a kasnije se i sama Mina izvinila njemu i njegovoj porodici što su prošli kroz neprijatnost. Razmišljala je o tome da školu završi vanredno, međutim, nešto kasnije je ušla u rijaliti.

foto: Printscreen/Instagram

U prvu sezonu "Zadruge" Mina je ušla sa tek 17 godina. Činjenicu da je tada bila maloletna su negativno komentarisali drugi učesnici, a neki su je i optuživali da se ona ustvari bavila prostitucijom.

Mina je u jednom trenutku rekla da je istina da se bavila prostitucijom i time šokirala kako gledaoce pa tako i svoje rijaliti cimere. Izvinila se svojoj porodici što je odlučila da to javno prizna, ali je rekla da je time što je zaradila novac od prostitucije bila u mogućnosti da sebi i njima više obezbedi sa finansijske strane.

foto: Printscreen/Instagram/_v.m_3

Nakon toga je otišla korak dalje, pa je pred kamerama, maloletna, imala intimne odnose sa rijaliti učesnikom Đeksonom, o čemu je javnost brujala mesecima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.