JELENA BRINE ZA SVOJU I BEZBEDNOST SVOJE DECE! KIJA HOĆE DA IM NAUDI? Spremna je na mnogo toga, Sloba ne može ništa
Foto: Foto: Damir Dervišagić

haos se nastavlja

JELENA BRINE ZA SVOJU I BEZBEDNOST SVOJE DECE! KIJA HOĆE DA IM NAUDI? Spremna je na mnogo toga, Sloba ne može ništa

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar ne može da se smiri od kada je prvi put pre nekoliko dana na jednoj humanitarnoj večeri srela bivšeg muža Slobodana Slobu Radanovića i njegovu suprugu Jelenu Đuričanin!

Objavljeno:

Kija je rekla svom bliskom drugu da će je Sloba zapamtiti, a za njene planove odmah su saznali i njen bivši suprug i njegova draga, koja je u strahu da im ne naudi, kao i njenoj deci.

- Kija je tek sada ozbiljno ogorčena na Slobu, ne može da se pomiri sa tim da je Sloba više profitirao u svakom smislu - popularniji je od nje, ima mnogo više nastupa od nje, samim tim i više para, a na sve to je mnogo srećan u ljubavi jer je našao ženu svog života, sa kojom je započeo zajednički život u centru Beograda - tvrdi izvor.

Njihov susret je dodatno dolio ulje na vatru. Kako kaže naš sagovornik, Kija je sve vreme na turneji po Americi razmišljala i pričala o njima, a oni to vrlo dobro znaju jer bivši supružnici imaju mnogo zajedničkih prijatelja. S toga je razumljivo zašto Jelena nije mirna jer je veoma upućena da je Kristina ta koja je prva saznala da su ona i Radanović zajedno, te da je još tada pokušala da im rasturi vezu.

foto: Damir Dervišagić

- Ne mogu da budem spokojna jer imam decu i plašim se da njima na neki način može da naudi. Da li ona lično ili preko nekih opsednutih fanova, naravno da mi nije svejedno. Znam dobro kako je postupala u određenim situacijama i da je spremna na mnogo toga, a da tu Sloba ne može ništa da uradi. Žena koja je mogla nakon prevare da uđe u rijaliti i gleda muža sa ljubavnicom je spremna na sve - rekla je pevačeva verenica svom prijatelju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.