EDO SE TRESE U ZADRUZI ZBOG POTEZA ŽENE KOJU JAVNO VARA SA DRAGANOM! Uradila mu OZBILJNU stvar, o OVOME je reč
Foto: Printscreen

haos

EDO SE TRESE U ZADRUZI ZBOG POTEZA ŽENE KOJU JAVNO VARA SA DRAGANOM! Uradila mu OZBILJNU stvar, o OVOME je reč

Jedino mu to preostaje

Objavljeno:

Edis Edo Fetić se uplašio privremenih mera i blokade na računima koje mu je uvela supruga Zilha Karišik, pa je u razgovoru sa svojom udatom ljubavnicom Draganom Mitar javno zapretio svojoj zakonitoj supruzi.

foto: Printscreen

- Pošto će da se igra ovih tužbi... Trebalo je to i pre ulaska da podnesem razvod. Kad podnesem, nema prava ni na šta posle. Ako su deca kod nje, neka odredi alimentaciju. Pošto hoće privremenih mera da se igra... Opet kažem, mogla je da dobije sve, sad neće dobiti ništa. Teraćemo se tako deset godina - poručio je Edo, pa nastavio:

- Već viđeno, ali prošli put ja nisam išao da se branim, ali sad ću da idem. Ja po ovome sad što je ona tužila, ne mogu sam, moram sa njom da podelimo, ali sad neću da dam. Prošli put sam ostavio da se ne pojavljujem. Mi iz banke nismo mogli da podignemo novac bez potpisa mene i nje, nisam ja mogao sam da trošim novac kad smo ga zajedno podigli. Ovo je privatan račun. Ona na tom računu nije imala da ona može da ga podigne, ali znaš kako se to dešavalo, ta privremena mera traje mesec dana, ako se ne dostavi odbrana. Ja ću da se zakačim za te stvari, ja novac nisam dobio - govorio je Fetić.

- Sad sam izazvan, sad više nema hoćeš, nećeš. Ama dovoljno je samo ono veče što nije dala decu da čujem, to je dovoljno. Ona se neće ni pojavljivati. Nema od ta posla ništa. Da je smela, ona bi se javila na telefon. Ja ću da odem, da se vidim sa advokatom, da mu kažem sledeći korak koji je, da preda za razvod i to je to. Što znači laže, ja sam novac ostavio, nije kod dece - pričao je Edo Dragani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.