SKINULA JE GOLU PA JE ŠUTIRALA DOK SE NIJE ONESVESTILA! Nataša imala AFERU sa oženjenim, a onda je pretukla ŽENA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

SKINULA JE GOLU PA JE ŠUTIRALA DOK SE NIJE ONESVESTILA! Nataša imala AFERU sa oženjenim, a onda je pretukla ŽENA

Užasna priča.

Objavljeno:

Nataša Radan iz "Zadruge" dobila je teške batine od supruge oženjenog muškarca sa kojim je bila u kombinaciji nekoliko meseci.

Ova kontroverzna starleta iz rijalitija poznata je po nemirnom duhu, koji je stalno tera u nevolje i probleme, a njen problem je u tome što obožava starije i oženjene muškarce. Nekada joj je polazilo za rukom da je supruge tih matoraca ne uhvate, ali nekoliko puta se desilo da je dohvate i odvale od batina, toliko da posle danima ne može da sedi od bolova i modrica po telu.

foto: Printscreen

- Nataša je poznata kao devojka koja ne mari za tuđe mišljenje i radi stvari koje joj prijaju i koje voli. Iako je pokušala da bude sa mlađim muškarcima, oni je nisu radili. Ili su bili loši u seksu, ili nisu imali para, ni moć. Ali presudan faktor, nisu imali žene. Nju pali nevolja, opasnost, i to joj diže adrenalin. Umela je da se seksa sa muškarcima u njihovim stanovima dok im supruge spavaju u sobi pored. "Ja doživim orgazam kad znam da je on prevario ženu sa mnom. Starije muškarce volim, jer su im žene matore, a ja sam mlado meso. Oni meni jedu iz ruke kad se prime na seks sa mnom", rekla je ona jednom prilikom. Prošlog leta ulovila je jednog matorca koji je dobro izgledao i koji je imao dosta novca, ali je imao i ženu * kaže izvor Rijalitija blizak Radanovoj.

Zadrugarka ga je zavela, pa ga je najstrašnije iskorišćavala. Sve je išlo glatko dok njegova žena nije videla da joj se muž ponaša čudno.

foto: Printscreen

- Nataša se zaigrala sa njim, pa umalo nije stradala. Naime, biznismenova žena je saznala dda njen muž ima ljubavnicu u koju se zaljubio. Poludela je i zaklela se da će je naći i zagorčati joj život. Došla je do Natašinog broja, a onda joj je zajedno sa dve drugarice, u ime svog muža, zakazala viđanje u jednom stanu. Nataša je došla sva euforična. Ušla je u stan, a onda ju je dočekao horor film. Izletela je žena Natašinog ljubavnika i odmah joj je rekla da je gotova: "Tu si, kurvo mala, otrcana. Mog muža si mislila da guliš za pare, sve ti jebem. Ima da te odvalimo od batina, pa nikada više nećeš pogledati oženjenog", a potom su iz sobe izašle još dve žene i odmah su počele da je biju. Pocepale su sve stvari sa nje, sve one moderne krpice i Nataša je ostala gola. Onda su počele da je šutiraju svuda po telu. Jedna od žena ju je šutnula tako jako u glavu da je pala u nesvest. I onesvešćenu su je udarale i čupale. Kada su je dovoljno namodrile, izbacile su je ispred vrata stana. Bila je sva modra, krvava, i na sebi je imala samo gaćice i brushalter. Telefon su joj razbile u komade, a dokumente i novac pocepale. Nataša posle ovoga mesecima nije izlazila nigde, jer se plašila da će je lude žene ubiti - završava priču izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.