IVA GRGURIĆ BILA JE LJUBAVNICA IVANU PRED SVADBU! Oženio se na njen ROĐENDAN, žena sve SAZNALA!
Foto: printscreen

ZADRUGA 3

IVA GRGURIĆ BILA JE LJUBAVNICA IVANU PRED SVADBU! Oženio se na njen ROĐENDAN, žena sve SAZNALA!

Velika ljubav.

Objavljeno:

Iva Grgurić i Nikola Orozović su se tokom jutra osamili u izolaciji i ovaj trenutak iskoristili kako bi pričali o bivšim ljubavima koje su obeležile njihov život.

Iva je ispričala svoju ljubavnu priču o prvom dečku koji se posle veze sa njom oženio, a potom mu otkrila sa koliko momaka je bila.

- Moj prvi dečko se zvao Ivan. On se prezivao Grgić, a ja Grgurić. Bili smo zajedno tri godine. Baš sam ga volela, bio je moja prva ljubav. On je išao u medicinsku školu, a ja u kozmetičarsku. Sve su se devojke lomile oko njega, a on je bio moj. Onda je našao neku zgodnu curu nakon raskida sa mnom, pa je varao sa mnom. Ja sam toj devojci rekla za to, ona mi to nikad nije oprostila. Njih dvoje su sada u braku. Ona je insistirala da se venčaju na dan mog rođendana - pričala je Iva, pa nastavila.

- Onda sam imala nekog dečka Dina, on me varao. On je bio najzgodiniji dečko u Osjeku i nakon njega sam otišla u Zagreb i posle toga sam imala dva dečka i ovog poslednjeg. To je to - rekla je Iva.

- Ja sam poštovao devojke jer sam im bio prvi. Ima loših primeraka devojaka - dodao je Orozvić. Grgurićeva je potom istakla da ne bi imala s*ks pred rijaliti kamerama.

- Ja sam rekla Filipu da ako odlepim za njim, da ovde neće ništa biti. Nisam j*bena nimfomanka. Izdržala sam već jednom 10 meseci, mogu i sad, neću to da radim iz poštvanja prema porodici - ispričala je Iva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.