MILJANA KULIĆ U MINUSU 140.000 EVRA: Paprena KAZNA, pretila da će UBITI jer je NEURAČUNLJIVA
Foto: Pritnscreen

ZADRUGA 3

MILJANA KULIĆ U MINUSU 140.000 EVRA: Paprena KAZNA, pretila da će UBITI jer je NEURAČUNLJIVA

Miljana Kulić je ostala bez 90.000 evra kada je diskvalifikovana iz rijalitija. Razlog tome je to što je pretila smrću Marku Miljkoviću kao i to što je udarila Nikolu Orozovića.

Objavljeno:

Sve je počelo kada je shvatila da se njen bivši verenik Lazar Čolić Zola muva sa Aleksandrom Nikolić.

"Miljana se poslednjih dana ponašala skroz neuračunljivo i agresivno. Stvar je postala još gora kada je shvatila da njen bivši verenik ima mnogo fanova napolju. Zato je u petak potpuno odlepila i počela da pravi jednu glupost za drugom", priča dobro obavešteni izvor i nastavlja:

"Miljana se najpre zakačila sa Orozovićem, koji joj je u šali izmakao lejzi beg, pa je pala na pod. Počela je da mu preti, a onda ga je udarila pesnicom u glavu. Posle toga je ušla u sukob sa Markom Miljkovićem. - piše Informer.

foto: printscreen

Ceo dan ga je pratila i vređala pa mu je na kraju zapretila smrću. Zbog toga je izbačena pa je ostala bez honorara od 90.000 evra, a uz to će Pinku morati da plati i paprenu kaznu od 50.000 evra.

Nakon svih uvreda Miljković je upao u apartman Kulićevih i ukrao cigarete da se osveti, Miljana ga je ispolivala vodom i zapretila mu:

"Polomiću ti glavu dok budeš spavao. Psihički sam bolesna osoba i ne odgovaram za svoje postupke. Krenula sam kod psihijatra i pijem lekove, ali mi terapija još n deluje", vikala je Kulićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.