STEFAN KARIĆ I MILICA KEMEZ U SVAĐI OTKRILI SVE O NJIHOVOJ PROŠLOSTI! On je čuvao ovu TAJNU da je zaštiti!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

STEFAN KARIĆ I MILICA KEMEZ U SVAĐI OTKRILI SVE O NJIHOVOJ PROŠLOSTI! On je čuvao ovu TAJNU da je zaštiti!

Milica Kemez obratila se ovonedeljnom vođi Stefanu Kariću tokom zadrugarskog porodičnog sastanka, pa mu u lice sasula sve što mu zamera.

Objavljeno:

Međutim, kada je on pokušao "da odigra na kratu poznanstva", samo je svima dao do znanja da se njih dvoje poznaju odranije.

"Ja sam o tebi uvek pričala lepo, a em mi daješ poslednji srednji budžet, em pričaš o meni. Smatrala sam da imaš lepo mišljenje o meni... Ti si meni dao srednji budžet i da je tako, ja se u tvoj rijaliti nisam mešala. Ja sa Kendijem nisam ušla u vezu zbog fanova, tako da svi što mislite da se ja sprdam sa Borom, to je apsolutno laž. Povredilo me je i ono što si rekao za Boru, bez obzira što niko nije imao m*da da ustane i kaže da to nije tako. Uvek sam imala neke sumnje zbog nekih mojih ličnih razloga u tebe", istakla je Milica.

foto: Printscreen

"Vas kad su povezivali, govorila si: 'Ne'. Ja sam bio prvi koji ti je prišao u rijaltiiju, jer se znamo, a vidiš kako sada pričaš. Ja sam ti rekao ono što sam ja video sa Borom, to mi se nije svidelo", odgovorio joj je Stefan.

Zatim, i Milica je otkrila nešto - da joj je Tara Simov odala jednu tajnu koju joj je Karić rekao, ali nije htela da ispriča o čemu se radi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.