DRAGANA MIRKOVIĆ JE REKLA NJOJ DA ĆE BITI MUZIČKA ZVEZDA! A, onda je ušla u ZADRUGU i pokazala SVE samo ne pevanje
Foto: RTV Pink printscreen

o njoj je reč

DRAGANA MIRKOVIĆ JE REKLA NJOJ DA ĆE BITI MUZIČKA ZVEZDA! A, onda je ušla u ZADRUGU i pokazala SVE samo ne pevanje

Pažnju publike privlačila je i na do sada održanim "Zadrugovizijama"

Objavljeno:

Atraktivna Kragujevčanka Miona Jovanović uselila se u "Zadrugu" 6. septembra prošle godine i od tada ne prestaje da intrigira kako javnost, tako i svoje cimere u Beloj kući.

foto: Printscreen

Ova mlada učesnica "Zadruge" izdvojila se kao neko ko se ne libi da bez dlake na jeziku iskaže svoj stav i mišljenje o svim gorućim temama, zbog čega neretko ulazi u rasprave s neistomišljenicima kojima ipak ne polazi za rukom da joj poljujaju mir i samopouzdanje.

Proteklih meseci mnogo se govorilo i o njenim simpatijama prema određenim zadrugarima, a u poslednje vreme šuška se da je bacila oko na markantnog Stefana Karića, koji se dopao brojnim devojkama u "Zadruzi". Takođe, od septembra se polemiše i o njenom prijateljstvu s Miroslavom Mimom Živković koju je, posle brojnih scena koje joj je priredila i ružnih stvari koje joj je izrekla, ovaj put, čini se, defintivno precrtala i na njihovo druženje stavila tačku.

foto: Printscreen

Pažnju publike privlačila je i na do sada održanim "Zadrugovizijama", gde je pokazala svoje raskošne glasovne mogućnosti, a publika ju je pre rijalitija upoznala u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", 2016. godine.

Miona se od tada nije mnogo promenila, a tada je, sa svojih 16 godina, uspela da pobre pozitivne komentare na račun svog talenta i pevanja od strane članova stručnog žirija. Jedan od njenih nastupa posebno se dopao folk zvezdi Dragani Mirković, koja joj je dala podršku i pohvalila njeno pevanje, čega se možete prisetiti u nastavku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.