EVO ZAŠTO ZILHA NIJE HTELA DA SE JAVI NA EDISOV POZIV! Njena prijateljica OTKRILA SVE: Sveti mu se preko DECE
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

EVO ZAŠTO ZILHA NIJE HTELA DA SE JAVI NA EDISOV POZIV! Njena prijateljica OTKRILA SVE: Sveti mu se preko DECE

Prekipelo joj.

Objavljeno:

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Edis Fetić uspeo je da sakupi novac uz pomoć svoje ljubavnice Dragane Mitar kako bi mogao da čuje svoju porodicu, a najviše decu, a onda je usledio hladan tuš, jer supruga Zilha nije htela da mu se javi.

Pored toga što nije odgovarala na poziv produkcije da je uključi u program uživo, ona nije dozvolila ni njihovoj deci da se uključe sa druge strane i vide svog oca posle nekoliko meseci.

Edo je bio vidno uplašen, budući da je postojala mogućnost da mu se upravo supruga Zilha javi na video-pozivu, ali dogodilo se nešto što niko nije očekivao.

foto: Printscreen

Naime, ona je odbijala da se javi na telefon, a Edis nije mogao da sakrije bes što ga je njegova još uvek zakonita supruga izigrala. On se našao u čudu kada je ugledao ženino devojačko prezime Karišik na pozivu. Nakon nekoliko pokušaja da se veza uspostavi, ipak do razgovora nije došlo, budući da je ona odbijala pozive.

Nešto kasnije na društvenoj mreži Instagram pojavio se tekst na fan stranici Zilhe Karišik, na kojoj se apeluje na produkciju da uruči Edisu tužbu za razvod braka.

- Apelujemo na produkciju da uruči tužbu za razvod braka tuženom Edisu Fetiću - pisalo je u objavi.

foto: Printscreen

Inače, Zilhina bliska prijateljica koja nije želela da otkrije svoj identitet, otkrila je koliko je Zilha ljuta na Edisa.

- Ona neće više da čuje za njega zbog svega što joj je priredio sa starletom Draganom Mitar i to tako javno na nacionalnoj televiziji. Ona apeluje na produkciju da mu uruče papire kako bi on potpisao i kako bi konačno bili razvedeni. Zilha Edu neće dati da vidi decu, to je njena osveta zbog svega što je prošla sa njim. Primer kakav je on dao deci na TV je za svaku osudu po njenom mišljenju. Nju je sramota šta njeni klinci moraju da prolaze zbog nemoralnog oca, koji svako malo ima seks sa ženom kakva je Dragana. Zilha će da povuče sve moguće veze koje ima da njoj pripadne starateljstvo i da Edu zabrani da ih viđa često - kaže izvor za Srpski Telegraf.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.