POKRENUTA PRIČA O AFERI MINE VRBAŠKI I MENSUROVOG BRATA! Bili su ZAJEDNO pre nekoliko godina, otkriveno SVE
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

POKRENUTA PRIČA O AFERI MINE VRBAŠKI I MENSUROVOG BRATA! Bili su ZAJEDNO pre nekoliko godina, otkriveno SVE

Emotivna veza Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića je konstantno na testu, te je tim povodom zadrugar imao sinoć detaljno izlaganje.

Objavljeno:

- Mogli ste da vidite raspravu, odnos nam se menja iz minuta u minut. Ona mi je rekla da smo završili, a onda je došla i pitala me da li ja stvarno mislim da ona može bez mene. Opet smo se pomirili. Konstantno pokušavamo da rešimo neke stvari koje ne mogu da se reše. Mene remeti to što ona ima potrebu da navlači pažnju drugih muškarača. Ne kažem da je problem u meni, nego u njoj. Ne znam ni odakle da počnem ni gde da završim. Ona misli da mene neki ljudi ne gledaju. Znajući to, ona treba da bude ta koja neće davati povod tom nekom da je gleda. Remeti me to što ima potrebu da bude u centru pažnje, to je direktan kontakt očima. Kad je David u pitanju, to se više ne dešava. Konstantno joj govorim da nema potrebe da daje na značaju bilo kome. Ona voli da gleda, ne znam čemu potreba. Nervozan sam i ne znam šta da kažem. Sa njom ću još jednom da porazgovaram - izjavio je Mensur, osvrnuvši se potom na svog brata:

foto: Printscreen

- On će da zameri meni neke stvari koje ja ovde dozvoljavam u vezi. On će najstrašnije da me osudi. Mi imamo takvu reputaciju i ne dozvoljavamo neke stvari kad su veze u pitanju. Nikad mi se nije dešavalo da loše tumačim stvari.

Na saznanje novinara da se njegov brat i Mina poznaju od ranije, kao i da postoje spekulacije da su bili u vezi, Ajdarpašić je jasno odvratio:

- To je bilo nekada davno kada su se oni sreli, prošlo je 6-7 godina, upoznali su se samo. Našli su se u zajedničkom društvu. Što se svađe tiče, ostraću uzdržan. Postoji mogućnost da sam loše analizirao neke stvari.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.