BORA PRETI MILICINIM PRIJATELJIMA I PSUJE JOJ MRTVU MAJKU! Neviđeni haos SANTANE, ovo je za DISKVALIFIKACIJU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

BORA PRETI MILICINIM PRIJATELJIMA I PSUJE JOJ MRTVU MAJKU! Neviđeni haos SANTANE, ovo je za DISKVALIFIKACIJU

Obezbeđenje reagovalo

Objavljeno:

Milica Kemez i Bora Santana nastavili su da se svađaju nakon završetka emisije u rehabilitaciji, ali ovoga puta nisu birali reči koje su upućivali jedno drugom, pa su uvrede dolazile i sa jedne i sa druge strane.

Kemezova je najgnusnije bilo to što je Bora izgovorio psovku za njenu majku, nakon čega je on, u naletu besa, uradio to još jednom, što je dovelo do žestokog sukoba.

foto: Printscreen

- Mene Filip ne zanima, ja ga komentarišem kao i svakog! Nije mi normalno da budeš drug sa bivšom devojkom u isto vreme i da pričaš sa njim najnormalnije! Joj, Tanja, zašto te nisam poslušala, on može samo keve da je*e! - rekla je Kemezova.

- A tebe u rijalitiju, kao što su neki. I tu ženu ne pominji, jer može da naj*be - rekao je Bora.

- Ti nemaš pojma kome pretiš i sa kim razgovaraš i sa kim si bio u vezi! On je nesrećan, ne zna da uživa! Njega ni najbolje pi*ke ne mogu da usreće, jer je sam nesrećan. Opčinjen si rijalitijem, tebe samo ovo zanima. Neka bude gradonačelnik do kraja! - rekla je Milica.

- 'Ajde, vrati se svom momku za kim patiš, šta si ti meni da se ja sad nerviram? - pitao se Bora.

foto: Printscreen

Milica je u besu počela da ga poliva vodom, a onda je obezbeđenje hitno odreagovalo kako bi sprečilo eventualni fizički okršaj između njih.

- Ukanalićeš se, ja ću lično da se postaram. Ne znaš sa kim se kačiš. Dovoljno si mi zla naneo. Devojke je sramota što su bile sa tobom, znam i zbog čega. Još mi je majku psovao, a kleo se da nije rekao! - rekla je Kemezova.

- Evo, je*em ti mrtvu majku, sto puta. Plači sad, nebitnjakoviću jedan. Videćeš kako ćeš na kapiju da grebeš! Smrade jedan lažovski! - rekao je Bora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.