IVA I MARKO ZAJEDNO! ISPLIVAO SNIMAK IZ TOALETA: Morali sve da PRIZNAJU! (VIDEO)
Foto: printscreen

prija mu

IVA I MARKO ZAJEDNO! ISPLIVAO SNIMAK IZ TOALETA: Morali sve da PRIZNAJU! (VIDEO)

Nova romansa na vidiku

Objavljeno:

Ulazak Marka Miljkovića u Zadrugu otvorio je brojna pitanja, a on je pre dva dana Gagiju Đoganiju rekao da je ušao kao slobodan momak i da bi mogao malo da se igra. U toku pregleda klipova u Zadruzi, prvi klip koji je pušten je onaj na kojem se vidi razgovor između Ive Grgurović i Marka Miljkovića u toaletu ona večeri kada se održavala žurka.

Oni su razgovarali o vezama, a Marko je tada Ivi ispričao da je dva meseca pre ulaska u Zadrugu raskinuo vezu sa Lunom Đogani. Ona ga je tom prilikom pitala da li se kaje što je ušao, a on je rekao da se ne kaje.

foto: printscreen

- Marko Miljković se ne otvara tako lako, kao što je ovde sa Ivom, ovo je klasično muvanje - prokomentarisao je Milan Milošević nakon što su pogledali klip.

- Prija mi razgovor sa njom, ali daleko od toga da smo se muvali - rekao je Marko.

- Njemu se dopada Iva, ali i Jelena Pešić. Počeo je sa Ivom da flertuje, ali on tako sa svakom flertuje, posle stavlja u fijoke - rekla je Marija Kulić.

Nakon ovog klipa pušten je drugi na kojem Marija Kulić i Jelena Pešić razgovaraju o Miljkoviću. Marija je rekla za Miljkovića da je proračunat, a Pešićeva ga je odbranila rekavši da takav i treba da bude muškarac u tim godinama.

- Što se tiče Jelene, uputila mi je par komplimenata i to što je rekla mi je ok - prokomentarisao je Miljković nakon pregledanog klipa.

- Ja sam rekla lepo da Miljković treba da bude rezervisan jer je u tim godinama, šta bih drugo rekla. Ja nisam ispratila njegov odnos sa Lunom, sada ga ovde upoznajem i on mi je za sada ok - rekla je Jelena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.