NAKON MARKOVOG ULASKA U ZADRUGU, LUNA PRIZNALA - ISTINA JE! Poslala poruku Slobi!
Foto: Damir Dervišagić

nije joj bilo glupo

NAKON MARKOVOG ULASKA U ZADRUGU, LUNA PRIZNALA - ISTINA JE! Poslala poruku Slobi!

Pevačica Luna Đogani nedavno je raskinula sa rijaliti momkom Markom Miljkovićem, ali nije davala preterano izjave o njegovom ponovnom ulasku u Zadrugu, kao da je ne zanima. Ali, izgleda Slobu nikad preboleti ne može te mu se javila...

Objavljeno:

Pobednica "Zadruge" i pevačica Luna Đogani iako je skoro raskinula sa dečkom Markom Miljkovićem ne oglašava se javno povodom njegovog učešća u "Zadruzi 3", ali priznaje da se javila bišem dečku pevaču Slobodanu Radanoviću.

Luna Đogani je u jednoj emisiji priznala da ne želi da komentariše učešće bivšeg momka Marka Miljkovića u "Zadruzi 3", te da je ona bila tamo i pobedila, pa samim tim nema potrebe da daje izjave o svom ocu, a a kamoli o bivšem dečku.

Great night ? #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

- Neću nešto mnogo davati tome na značaju, neću mnogo pričati o tome jer je to mnogo bolje za mene i neki moj mir i put kojim sam krenula. Ja sam bila tamo dve godine, pobedila sam - rekla je Luna

foto: Printscreen

.Međutim, Đoganijeva je u tom intervjuu priznala i da je poslala poruku Slobodanu Radanoviću, tako što mu je izjavila saučešće, zbog smrti oca:

- Jedino što je istina jeste da sam mu izjavila saučešće kad mu je otac preminuo, ništa više od toga - kratko je prokomentarisala Đoganijeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.