SLAĐA OTKRILA ISTINU? PRODUKCIJA JE SVE LAGALA, NIJE SEKLA VENE, OBEZBEĐENJE JOJ KIDALO MESO ? Jeziva ispovest
Foto: Happy tv printscreen

jezivo otkriće

SLAĐA OTKRILA ISTINU? PRODUKCIJA JE SVE LAGALA, NIJE SEKLA VENE, OBEZBEĐENJE JOJ KIDALO MESO ? Jeziva ispovest

- Krvava košulja je posledica borbe. Krvavi su bili i članovi sekjuritija, ali i cela prostorija... Kada je ekipa iz Hitne pomoći videla prizor upitali su zašto nije pozvana policija

Objavljeno:

Javnost već danima priča o Slađani Petrušić, koja je u "Parovima" navodno presekla sebi vene, pa je hitno prebačena u bolnicu. Ona sada, međutim, tvrdi da je istina drugačija.

foto: Pritnscreen

- U programu sam progovorila o svim nameštaljkama koje se događaju godinama. Odmah idućeg dana odlučili su da mene stave u izolaciju, odnosno u minijaturnu samicu u kojoj "dišeš kroz rupice". Borac sam za pravdu i istinu i naravno da nisam želela da uđem. Dušan je stao na moju stranu, te smo se fizički borili sa članovima obezbeđenja, "leteli smo" na sve strane. U toj tučnjavi došlo je do povrede moje ruke, što su mnogi pripisali rezanju vena. Bilo je strašno, na ruci mi nedostaju komadi mesa. Kada skinem zavoj spremna sam da uslikam ranu i pokazati svima - rekla je Slađana za hrvatski "Stori".

Slađa je objasnila i zbog čega je Dušanu na slici koju su postavili na Instagram - krvava košulja.

- Krvava košulja je posledica borbe. Krvavi su bili i članovi sekjuritija, ali i cela prostorija... Kada je ekipa iz Hitne pomoći videla prizor upitali su zašto nije pozvana policija - tvrdi Petrušićeva.

foto: Printscreen Instagram

- Moji najbliži bili su u šoku. Moja porodica je rekla kako im nikada nije bilo gore, jer su putem medija čitali laži o tome kako sam sekla vene, a ja nisam mogla da im se javim. Naše je učestvovanje u ovom rijalitiju gotovo. Izašli smo kao pobednici i kad se oporavim krećemo na turneju koja je već u pripremi. Dušan je najkvalitetniji pevač koji postoji na današnjoj estradnoj sceni, a ja pevam kao i 90 posto estrade. Ljudi žele da nas vide kako zajedno nastupamo, 30-ak nam je diskoteka već poslalo upite i mi smo odlučili da ih prihvatimo. Naš menadžer trenutno organizuje nastupe po celom svetu, ali prvo je na redu naš region - zaključila je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.