PROMENA JE OGROMNA! Njih dvoje su danas poznati brat i sestra, a zajednička fotka iz detinjstva ŠOKIRA (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Ovako su nekada izgledali

PROMENA JE OGROMNA! Njih dvoje su danas poznati brat i sestra, a zajednička fotka iz detinjstva ŠOKIRA (FOTO)

Na vama ostavljamo da procenite koliko su se promenili

Objavljeno: 19:53h

Sara i Filip Reljić su danas poznate javne ličnosti. Pevačica je svoju popularnost stekla zahvaljujući "Pinkovim zvezdama", a potom i rijalitiju "Zadruga". I Filip se do skora takmičio u pomenutom rijalitiju, a on je pre svega tatu majstor.

foto: Espreso

Na društvenim mrežama, osvanule su fotografije Filipa i Sare iz detinjstva. Njih dvoje su odrasli u Herceg Novom i ove fotografije su iz tog perioda.

Iz tog perioda je i ožiljak koji Sara ima iznad oka. Jednom prilikom smo je pitali da li bi dozvolila svom bratu Filipu da joj uradi tetovažu i joj pokrije trag te povrede iz detinjstva.

– To je ožiljak koji je manje više on i napravio to mi je ostalo još kada smo se igrali kada smo bili deca, tako da neću to mi je zaštitni znak. Može da tetovira nešto drugo, ali ožiljak ne! - rekla nam je Sara tada.

foto: Emilija Jovanović

Na vama ostavljamo da procenite koliko su se Reljići promenili za sve ove godine i da li deca na fotografijama liče na one dve poznate ličnosti koje danas svi znamo.

foto: Printscreen/instagram

Inače, podsećamo da smo pre nekoliko dana bili u gostima kod Filipa u njegovom radnom prostoru gde radi tetovaže svojim klijentima i sa njim smo tamo uradili i intervju, koji možete da pogledate ispod!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.