SVE JE PREVARA? Luna i Marko nisu ni raskinuli?
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

SVE JE PREVARA? Luna i Marko nisu ni raskinuli?

Miljkovićeve reči su izazvale niz spekulacija.

Objavljeno:

Miljana Kulić i Maja Marinković su samo neke od zadrugarki koje su isticale da su bile u pravu da veza između Marka Miljkovića i Lune Đogani neće opstati u spoljnom svetu i da je Marko zapravo koristio Lunu zbog plasmana. U jednom trenutku, Miljković im je poručio:

– Samo vi mislite da ste bili u pravu!

Na ovo je Zorica Marković dobacila: – Znamo, za medije i ostalo...

foto: Printscreen

Ove Markove reči, a potom i Zoričine, izazvale su sumnju kod gledalaca koji su na društvenim mrežama ovo protumačili kao njegovo priznanje da zapravo Luna i on nisu ni raskinuli već da je sve bila farsa za medije. – Provalila Zorka sve. Nisu oni ni raskinuli - ovo su samo neki od komentara na društvenim mrežama na račun ove priče.

Inače, u prilog ovoj tvrdnji za mnoge je i to što je Marko priznao pre ulaska u "Zadrugu" da je u korektim odnosima sa Lunom i da ima njenu podršku za ulazak u rijalitiji, zatim njegov odnos sa Gagijem Đoganijem, kao i to što je Marko u razgovoru sa Gagijem nakon ulaska u rijaliti. – Sada mogu više da se zezam, ali moram da pazim - rekao je Marko pre dve večeri Gagiju.

Podsećamo da je Marko pre ulaska u rijaliti ostavio tri tačke u odnosu Lune i njega, pa neki ne isključuju mogućnost da će se Luna i on u jednom trenutku, zbog priče u rijalitiju, čak i pomiriti pred kamerama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.