RIJALITI "PAROVI" SU NAMEŠTENI? Slađana Petrušić OTKRILA MRAČNU TAJNU HEPI TELEVIZIJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

skandal

RIJALITI "PAROVI" SU NAMEŠTENI? Slađana Petrušić OTKRILA MRAČNU TAJNU HEPI TELEVIZIJE! (VIDEO)

O ovom otkriću če se dugo pričati

Objavljeno:

Učesnica rijalitija "Parovi" Slađana Petrušić je diskalifikovana, a pre toga kažnjena, jer je iznosila neke informacije o produkciji Hepi televizije.

foto: Printscreen

Ona je napustila rijaliti sa svojim dečkom, a internetom kruže klipove na kojima Petrušićeva otkriva šokantne detalje, zbog čega i kažnjena.

- Dosta je bilo, meni je rečeno da će ova sezona biti fer, čak su i ova pitanja nameštena - vikala je ona, a onda su joj mutirali bubicu.

Nakon toga je šokirala sve izjavama da su čak dve pobede u Parovima nameštene, a to je pobeda Dalile Dragojević i Ružice Veljković.

foto: Printscreen

Nakon toga je Slađa bila kažnjena i prozvana da otkrije sve što zna o produkciji uživo u programu, od strane voditeljke, u suprotnom će je televizija tužiti. Poslata je u izolaciju, u koju nije htela da ode i nakon toga je napustila rijaliti. Jedan od razloga njene diskvalifikacije je upravo njena tvrdnja da je pobeda nekih rijaliti učesnika, uključujući i Dalilu nameštena.

foto: Printscreen Youtube

Dosta često se polemiše o glasovima kada su u pitanju rijaliti programi, ali većina sumnji se pripisuje nezadovoljstvu nekih gledalaca, jer baš njihov favorit nije pobedio, a ta rečenica se provlači još od početka rijaliti ere, ali će uvek biti onih sumnjičavih. Sto ljudi, sto ćudi!

Kako je sve izgledalo, pogledajte u klipovima ispod teksta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.