ZADRUGARKE NAZVALE MILJKOVIĆA POGRDNIM IMENIMA: Miljana i Dragana KIVNE na Marka! Maja ipak spomenula POMIRENJE!
Foto: printscreen

bivša spustila gard

ZADRUGARKE NAZVALE MILJKOVIĆA POGRDNIM IMENIMA: Miljana i Dragana KIVNE na Marka! Maja ipak spomenula POMIRENJE!

Voditelj Milan Milošević poveo je razgovor sa tri zadrugarke - Majom Marinković, Miljanom Kulić i Draganom Mitar, ukućankama koje su uoči mankekenovog ulaska u "Zadrugu" bile ignorisane od strane Marka Miljkovića.

Objavljeno:

- Ja imam to neko vaspitanje. Nas dvoje smo imali loš odnos po izlasku iz "Zadruge" i to se napolju nastavilo. Sa Lunom sam isto imala sukobe, ali devojka je došla ovde za Novu godinu i pozdravile smo se. To je osnovna kultura. Mi smo rekli jedno drugome mnoge uvrede. Ja ne vidim da sam bilo šta loše uradila. Ja sam videla da je on mene kao pogledao i bio je u fazonu "Ups, izvini". Pale su preteške reči da bi nešto bilo među nama. Ja sam ustala da mu se javim, jer je on ovde novi zadrugar - pričala je Maja Marinković.

- To su njegove šalabajzerske fore. On je kao krenuo da pruži ruku, to su njegove već viđene. Družili smo se, bili smo nerazdvojni, kod mene su se rodile emocije. U "Zadruzi 2" je pokazao svoje lice, perfidan je. On se posle uzvezdio zbog veze sa Lunom. On je krenuo da se pozdravi, ja sam pružila ruku, on se posle okrenuo. To su njegove šibicarske fore. Ja sam pravog Marka upoznala u prvoj sezoni, tada su ga znali kao druga Miljane Kulić, u drugoj sezoni kao dečka Lune Đogani - pričala je Miljana, a potom je Maja priznala da su se emocije prema Marku ugasile.

- Ja sam bila dugo zaljubljena u Marka. Nisam očekivala da će ući. Nemam taj problem što je ušao, samo mi je bilo čudno. Nemam neke emocije - rekla je Maja.

- Ja sam se smejala sa Edom. Smejala sam se ironično. Nisam mu pružila ruku, videla sam da se javio Edu. Mi smo se družili, on je kuvao, spremao. Krenule su neke nesuglasice i naše druženje se prekinulo. On je mene kroz celu sezonu provocirao za Novi Pazar. Ja sam bila inicijator da prekinemo odnos. Edo se pokajao što mu je pružio ruku. Toliko ga je puta spomenuo i provocirao ga. Mislim da je Marko folirant. Neću ga komentarisati, ponašaću se kao da je vazduh. Ako on nas ne bude dirao, nećemo ni mi njega - rekla je Dragana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.