STEFAN KARIĆ REŠIO DA PROGOVORIO! Opleo po novom zadrugaru Nikši: Dečko ovde priča da je NARKO-DILER!
Foto: Facebook

ZADRUGA 3

STEFAN KARIĆ REŠIO DA PROGOVORIO! Opleo po novom zadrugaru Nikši: Dečko ovde priča da je NARKO-DILER!

Ovo mu je zamerio!

Objavljeno:

Zadrugari ovog popodneva biraju osobu koja voli da pametuje po Zadruzi. Stefan Karić i Mirko Gavrić iznenadili su svoje cimere izlaganjem, a ni Zorica Marković ih nije ostavila ravnodušnim.

- Ta osoba je po meni Nikša, ušao je ovde, misli da će ovo ovde da ga održi u životu. To je po meni glupost, on je pričao ovde da je bio narko diler. Druga osoba nije glupa, ali je ispala malo glupa, uradila je neke stvari koje nije trebalo - rekao je Karić.

foto: Printscreen

- To je za mene Mensur, ne smatram da je glup, ali je brzoplet i neke stvari radi nepromišljeno. I za Boru bih rekao, kad krene da se pravi pametan sa nekim pitanjima i potpitanjima. Redak primer homosapiensa koji uspeva da me izbaci iz takta. Tako da, biram Boru - rekao je Mirko.

Zorica Marković im je sasula sve u lice, a ovi detalji zapali su samo njoj za oko.

- Ko se pravi da zna, a nit zna, niti ima podlogu, osnovu, samo tako priča. A, na žalost, drago mi je dete. To je mala Nina i Panda. On odaje takav utisak da samo pametuje, a muziku koju puštaš na radiju je isključivo ona koja ti se sviđa. Treba da razumeš ko sluša i kad sluša taj termin. Pametan, a priča gluposti po dva sata - rekla je Zorica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.