MAJA MARINKOVIĆ BILA U TAJNOJ VEZI SA NAŠIM POZNATIM PEVAČEM! Kada vidite o kojoj ZVEZDI je reč - ŠOKIRAĆETE SE!
Foto: Printscreen

Veoma je popularan!

MAJA MARINKOVIĆ BILA U TAJNOJ VEZI SA NAŠIM POZNATIM PEVAČEM! Kada vidite o kojoj ZVEZDI je reč - ŠOKIRAĆETE SE!

Reč je o poznatom pevaču, koji ima takođe poznatu ženu

Objavljeno:

Zadrugarka Maja Marinković ima buran ljubavni život, a nakon što ju je danas u radijo emisiji Iva Grgurović optužila da je u vezi sa oženjenim čovekom, ona je imala potrebu da se izjasni i kaže sve o tome.

foto: Printscreen

Reč je o poznatom pevaču, koji ima takođe poznatu ženu.

- Ne, još da kažem ime. Nije moj tip. Ovaj je baš moj tip. Ali je bila neka frka, kada smo se dopisivali. I ona i on su poznati, bila je frka. Nije bila kombinacija, bila je veza. Ja sam takva kakva sam, ne mogu da trpim kritike, da mi neko govori gde da idem. Kad sam prekinula vezu sa Stefanom, tad sam se upustila u vezu sa njim. Samo ne mogu da kažem koji je period kad smo bili zajedno, jer biste odmah shvatili - otkrila je Maja danas u rijalitiju ''Zadruga 3'', a svi su odmah počeli da nagađaju o kome se radi.

foto: Pintscreen / Pink

Maja je ovim izjavama podgrejala priču o navodnoj aferi sa Stefanom Đurićem Rastom, budući da se još u maju prošle godine pisalo da su njih dvoje bili u šemi, kao i da je on u trenutku kad su bili zajedno još bio u braku sa poznatom pevačicom Anom Nikolić.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, pisalo se da se Rasta Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi. Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Želja joj se ispunila i tada je na sve načine gledala da mu se nametne i osvoji ga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.