ZILHA PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA! Svi su ostali u NEVERICI - Edo je na sve to imao SAMO JEDNO da KAŽE
Foto: Printscreen

KO GROM IZ VEDRA NEBA

ZILHA PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA! Svi su ostali u NEVERICI - Edo je na sve to imao SAMO JEDNO da KAŽE

Zilha je danas predala papire za razvod

Objavljeno:

Edis Fetić je svoju suprugu prevario u "Zadruzi", te je ona nakon javnog poniženja odlučila da stavi tačku na njihov brak.

Kako piše Pink, Zilha je danas predala papire za razvod.

foto: Printscreen

- Zilha ne želi da čeka da Edo izađe iz rijalitija već je odlučila da što pre preda zahtev za razvod braka, što je danas i učinila. Njoj je dojadilo da gleda šta Edo radi sa Draganom i zato je sama donela ovako radikalan potez. Ne želi više ništa da ima sa njim - rekao je dobro obavešten izvor za pomenuti portal.

Naime, Zilha je juče obrisala sve zajedničke fotografije na Instagramu koje je imala sa Edom, a nedavno je na ovoj društvenoj mreži vratila i svoje devojačko prezime Karišik. Inače, Zilha i Edis imaju troje maloletne dece, koji ga čekaju kod kuće u Novom Pazaru, dok se on upustio u romansu sa ljubavnicom Draganom Mitar.

foto: Printscreen

Podsetimo, juče je u "Zadruzi" Edo rekao da smatra da mu se žena neće vratiti, a Zilha je ovim svojim potezom potvrdila njegove slutnje.

- Mislim da se ona meni neće vratiti, mislim da ni ne treba, nisam zaslužio ni da me pogleda. Ja ne želim da se vratim, a ona ne treba da se vrati. Ja sam sada rekao u ovom snimku da je Dragana jedini krivac, a i ona meni često kaže da sam ja krivac za njen razvod - rekao je Fetić sinoć tokom gledanja klipova u rijalitiju.

foto: Printscreen

Kako će reagovati Edo kada sazna za ovo, ostaje da vidimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.